Η Εκστρατεία Χαιρετίσματος ΣΙΚ παίρνει σάρκαν και οστά

Προς την Αυτής Εξοχότητα την Αρχιπρόεδρο του ένδοξου Συνδέσμου για το Ισιωμα του Κόσμου, Κυρίαν Σάικ Σάουκ εις Κύπρον, τα αγαπητά μέλη του ΣΙΚ, τους πανταχού σινισιωτές τζιαι σινισιώτισσες, τον κύριο ΣΙΚman, τζιαι τον απλό φορολογούμενο πολίτη:

Σήμερα, είναι μια σημαδιακή μέρα για τον Σύνδεσμό μας. Η Εξοχότατη, έναν μήναν πριν, ανακοίνωσεν μιαν από τις πολλές εκστρατείες στις οποίες εμπλέκεται ο Σύνδεσμός μας, την Εκστρατεία Χαιρετίσματος. Οφείλω να ομολογήσω ότι που την ημέρα της Εκστρατείας, είδα θετικά αποτελέσματα, αφού οι ανθρώποι την ακολουθούν τζιαι εφαρμόζουν το χαιρέτισμα σε αγνώστους. Αλλά, εν έφτασεν σε ικανοποιητικά επίπεδα αφού συνεχίζουμεν να είμαστεν κλειστοί σαν κοινωνία, ξενοφοβικοί, αγνωστοφοβικοί τζιαι δεν κάμνουμεν ένα βήμα πάρατζι για να καλυτερέψουμεν.

Σήμερα, αγαπητοί, η Εκστρατεία Χαιρετίσματος του ΣΙΚ, έναν όνειρο όλων των μελών του, παίρνει σάρκαν και οστά. Είναι μια τεράστιας σημασίας μέρα για τον ΣΙΚ, αλλά τζιαι για τον κόσμο μας. Μέλη του Συνδέσμου επροσέξαν ότι στον ποδηλατόδρομο Στροβόλου-Λακατάμιας παρά τον Πεδιαίο ποταμό, οι ποδηλάτες τζιαι οι πεζοί δεν σιερεθκιούνται μεταξύν τους, τζιαι άμαν τους σιερετίσεις ώσπου να τους φύει το σιοκ που πρώτη φορά τους σιερετά κάποιος άγνωστος, φέφκεις τζιαι δεν σου απαντούν. Σε αντίθεσην με την Αμερική που γίνεται τούτον το πράμα, απαντούν σου πίσω, τζιαι έχουν ένα χαμόγελον ώς τα φρύθκια τους τζιαι μπορεί τζιαι να σε ρωτήσουν τι κάμνεις.

Γι’αυτόν, ο Σύνδεσμος αποφάσισεν να λάβει δραστικά μέτρα. Σήμερα το πρωίν, εκπρόσωπος του ΣΙΚ εβρέθηκεν στον ποδηλατόδρομο/πεζόδρομο τζιαι ετοποθέτησεν 15 κόλλες όπως την πουκατινή, κατά μήκος του ποδηλατόδρομου/πεζόδρομου.

Αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισεν η φωτογραφική ομάδα του ΣΙΚ:

Πάμεν όλοι μαζί τον Ύμνο του ΣΙΚ.
Heil ΣΙΚ!

17 thoughts on “Η Εκστρατεία Χαιρετίσματος ΣΙΚ παίρνει σάρκαν και οστά

  1. Κάποιος να μεταβεί επειγόντως στην περιοχή τζαι να ΙΣΙΩΣΕΙ τες κόλλες που ευρίσκονται επί στύλλου κρεμμάμενες γιατί εν ΖΑΒΕΣ! Τί σκατά ίσιωμαν κάμνουμεν με ζαβές πινακίδες; Θένξ.

    misharos: Εν ο φωτογράφος που τες εφωτογράφισεν ζαβά αλόπως γιατί τζιαι οι στύλλοι εν ζαβοί. Έχουμεν ζαβούς φωτογράφους στον Σύνδεσμο για το Ίσιωμα του Κόσμου τστς. Ειρωνία.

  2. moiazei me tin tainia. PAY IT FORWARD. an den tin eides de tin

    misharos: A young boy attempts to make the world a better place after his teacher gives him that chance. Πράγματι μοιάζει! Κατεβαίνει τωρά. Ευχαριστώ :)

  3. εν σοβαρομιλάς!!! εκρέμμασες τα;!!!

    σε πεζόδρομο δεν λέει γιατί έχει πολλή κόσμο, δεν θα κάμνουμε άλλη δουλειά!
    ..εκτός και αν κάνουμε διακρίσεις: χαιρετούμε τους πιο ωραίους… αυτό μπορώ να το κάνω χε χε χε

    κατά τα άλλα, χαιρέτισα προχτές μια κ***γρια με ένα καροτσάκι που με κοίταζε πουπάνωσκάτω αλλά γύρισε από την άλλη!!!

    misharos: Μπα…εν νομίζω να έσιει υπερβολικά πολλήν κόσμο στον πεζόδρομο. Δηλαδή σε εβδομαδιαία βάση πιστεύκω περνούν περίπου 1000 άτομα που τζιαμέ. Ντάξει ίσως εν λλίον ενοχλητικό, για κάποιους να σιερετούν κάθε λλίο. Έπρεπε να την ισιώσεις την κωλόγρια :)

  4. TO ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!
    Τα θερμά μου κονγκράτς.
    Η θέση σου στο ΣΙΚ σηκώνει αναθεώρηση.

    misharos: Φέικς. Της Μάστρου σου να τα πεις που θωρεί τι κάμνω τζιαι εν κάμνει τίποτε! Νομίζω που τα αλήθκεια εννα κάμω πραξικόπημα. ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι, σήμερα το πρωί στο κέντρο της Λευκωσίας, στα κεντρικά γραφεία του ΣΙΚ, ο Μισιαρός Μισιαρού με απειλή μαχαιριού, έδιωξε την Πρόεδρο του ΣΙΚ, κύρίαν Σάικ Σάουκ, από το γραφείον της και την ανάγκασε να υπογράψει έναν έγγραφο που καθιστά τον κ. Μισιαρό, Πρόεδρο του ΣΙΚ, ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει από την κυρία Σάικ, οποιαδήποτε ανάμιξη στον ΣΙΚ.
    Αχχ ίντα ωραίον ακούεται…

  5. bravo sou mishare. stis epomenes ekloges, proedros. bravo xana.

    misharos: Σιέικς :). Οι επόμενες εκλογές που δικαιούμαι να λάβω μέρος, εν του 2033 :p Αρκούν. Τζιαι αλίμονο αν κάμνοντας μιαν έτσι μιτσιάν πράξη εθεωρούμουν άξιος για μια θέση που θεωρείται τόσον ψηλή τζιαι σημαντική!(ενώ κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να θεωρείται).

  6. Λένη, βασικά έννεν τόσο η θέση του ερπετού που σηκώνει αναθεώρηση όσο ούλλων των υπόλοιπων!

    Ένα βραστό χειροκρότημα για τον Πρέσβη του ΣΙΚ (δέτε που θα μας δείχνουν τα νέα)

    Μπράβο γιε μου (είχα σκοπό να ρωτήσω btw πώς τα πάτε με το χαιρέτισμα!). Το πιο άξιον μας μέλος. Με ΔΥΟ έμπρακτες ισιωτικές επιχειρήσεις-σκούπα στο ενεργητικό του (η άλλη εν σε ένα περίπτερο, στες 25/2/2010- ναι, μετρώ τα, γλέπετε).

    Βέβαια, έshει ένα ππόιντ η Ουφ, για το ότι όταν εν πολλύς ο κόσμος εν προσφέρεται ιδιαίτερα το χαιρέτισμα…
    (ήταν και μέσα στην εξαγγελία της εκστρατείας τούντο σημείο)
    ΧΑΟΥΕΒΕΡ, αναμένωμεν εναγωνίως τες παρατηρήσεις σου!

    Ινβίχτους, shαιρέτιννε τζιαι κρύφε.

    misharos: Αιαιαιαιαιαγιαχαχουχα χάιντε ολάν που εν σηκώννει αναθεώρηση! ΑΠΑΙΤΩ να αναθεωρηθεί η θέση μου στον ΣΙΚ! Πρέσβης κάμνει μου. *proud*. Ευχαριστώ μάμμα.
    Όπως είπα τζιαι της Ούφφου εν έσιει υπερβολικά πολλήν κόσμο, τζιαι πιστεύκω μπορεί να γίνει κάτι. Η εξαγγελία μιλά για πολυσύχναστη οδό τζιαι μολλ. Ο ποδηλατόδρομος/πεζόδρομος έννεν τίποτε που τα θκιο.
    Αι γουιλ κκιπ γου ινφορμτ.
    Τα σέβη μου.

  7. Μπράβο ρε μισιαρούδιν! Στις επόμενες εκλογές Μισιαρός δαγκωτόν (οι εργαζόμενες μάνες να παν αλλού για επιδόματα!)

    misharos: Εννα είσαι 50 χρονών περίπου στες εκλογές που εννα μπορώ να βάλω υποψηφιότητα :D Σκέαρι. Θκιέβασε τζιαι την απάντησή μου στην εκείνη δαίμονας.

  8. πέρκι να σοβαρομιλάς!!!!!

    το λοιπόν, να προτείνω τζι εγώ κάτι??

    ο κάθε μπλόγγερ που περνά που τζαμαί να υπογράφει πάνω στην αφίσα!! έτσι για συμπαράσταση στον αγώνα!! τζαι να ξαναμπώ τζι εγώ στον ΣΙΚ!

    αν δέχεστε να περάσω να υπογράψω!!!

    misharos: Γκουτ αιντία! Προτείνω να υπογράψετε στες κόλλες που βρίσκουνται στες αρκές του ποδηλατόδρομου/πεζόδρομου, τζιαι στες διασταυρώσεις (4 κόλλες). Κόπιασε :p

  9. Μας κακομαθαίνετε κύριε πρέσβη μου :p

    well done τζιαι να σε δούμε τζιαι αρχιεπίσκοπο

    misharos: Μήκακο μου :p PS: Γράψε κανένα ποστ!
    update: Έκαμες το 666ο σχόλιο στο μπλογκ μου! Ξιου ξιου κακιά, δαιμονισμένη, καζανοφτιάχτρα, διαβολική, ου ου ου ου πτου πτου πτου σιξιξιξ μακριά μου ου ου ου κύριε λέησον άγιο πνεύμα κατελθόντα εκ των ουρανών και διώξε αυτήν την δαιμονισμένη, την κόρη του διαβόλου στη γη. Ου ου ου εσού είσαι ο Αντίχριστος ωστέ α; Ξιου ξιου ξιου μακριά. Τζιαι παίζεις μας την αχάπαρη! Γκότσια!

  10. Για σου ρε Μισιαρούδιν!!!

    Πάω και εγώ με το ποδήλατο τζιαμέ και δεν ειναι τόσος πολλύς ο κόσμος για να μεν σιερεθκιούνται.

    Να βάλετε και άλλες αφίσιες προς τους ΓΑΡΟΥΣ που πετάσσουν τα καττούθκια στον παδηλατόδρομο, πολλές φορές πρίν να μεγαλώσουν αρκετά ωστε να τρώνε μόνα τους. ΓΑΡΟΙ Ε ΓΑΡΟΙ!!!!

    misharos: Ναι έσιει κάμποσα καττούθκια. Ειδικά προς την μερκάν που εν το Δημαρχείο. Μπορεί να περάσω δίπλα τους με το ποδήλατο, τζιαι να μεν ταράξουν, αλλά άμα πάω να τους τζίσω κόφκουνται του βούρου. Ο μόνος που έτζισα ετσάνιασεν με τστς. Εν τζιαι όμορφα τα γέριμα!

  11. Damn you are good! Ανάκάλυψες με τζιαι ναι ομολογώ το. Εγώ είμαι. The one with the καζάνι boiling.

    Αν δεν με κάμετε πρόεδρο του ΣΙΚ (που κάπου πρε΄πει να αρκέψω ενεν?) θα σας κρούσω ούλλους! (κράτούσα το για την προεκλογική περίοδο αλλά άτε σικκιμε)

    Περάστε που το βλογ μου 666.να-παεις-στον-αγύριστο.com να σταμπαριστήτε.

    Κοντέφκω τα 33 by the way heheh

    misharos: Εσύ είσαι το Θηρίο; Πτου σου! Δεν σε φοβάμαι δειλό και ατίθασο σκουλίκι! Εννά σε περιμένω 21 του Δεκέμβρη 2012 :D
    Στα 33 του ο Αντίχριστος πεθανίσκει muahahahahaha.

  12. e mishare ξιπάλαρε να συνεννοηθούμε.
    κάμνει σου οξά εν σου κάμνει ο Πρέσβης; Εν εκατάλαβα.
    Θέλεις τζι άλλην αναθεώρησην οξά είσαι εντάξει; Σάννα τρων σε τα πετσιά σου για τζείντο πραξικόπημα; Κακοπερνάς τον γιόν μου; Εν σου φερούμαστεν καλά; Τζιαι πόσων σκατά χρονών είσαι που το 2033 εννα δικαιούσαι να βάλεις υποψοφιότητα; Οξά εννοείς ποννά κενωθεί η θέση λόγω κορδώματος νούρου του δικτάτορα; (εν καλά να έχουμεν υπόψη ότι στα δικτατορικά καθεστώτα οι εκλογές αφορούν μόνο το τι θα φάμε αύριο).

    στα αυτοκίνητα ελπίζω να εννοείς τα αυτοκόλλητα των street panthers?
    διαφορετικά, do consider going over it with someone else from SIK (if SIK’s name is going to be mentioned).

  13. Πάνω στα αυτοκίνητα πρέπει να μπουν αυτοκόλλητα για τους ανάπηρους στο μυαλό που παρκάρουν όπου βρούν.

    να ξεκινήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνουν οι street panthers.

Σχολιάστε