Καϊσί τέκνον Βρούτε;

τατατααμ ταραραραραραραραραραραραταταταααμ
τουρουρουρου ταταααμ τουρουρου ταταααμ
τουρουρουρουυυυ τατατατααααμ

εν κολλά αλλά τούτο μου ήρτε :D

καιι πάμε

1. Αν εξαναγεννιέσουν, τι θα άλλασες στη ζωή σου;

Ήταν να στεναχωριέμαι λιγότερο ή και καθόλου για ερωτικές απογοητεύσεις κατά τη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων, θα περνούσα περισσότερο χρόνο με τη γιαγιά μου, θα προσπαθούσα να κάμω παραπάνω ταξίδια έτσι πράματα.

2. Ποια εν η καλύτερη συμβουλή που σου εδώκαν;

Μάθε τέχνη κι άστηνε

3. Θα έκαμνες ποττέ σου 

    α) κέρατο;

Με τίποτε. Τζιαι λόγω ηθικής τζιαι επειδή δεν κάμνω εκείνο που δε θέλω να μου κάμουν τζιαι επειδή δεν μου περνούν τα ψέματα τζιαι ήταν να πιαστώ μέσα μόνη μου ένιγουεϊ. Τζιαι στο κάτω κάτω ρε κουμπάρε άμαν δε θέλεις τον άλλο χώρισ’ τον τζιαι κανεί.
β) one night stand;

Με τίποτε. Εν μου περνά. Ναν καλά τζείνες που μπορούν να κάμουν σεξ χωρίς συναισθηματικές δεσμεύσεις. Εγώ κολλώ, κάμνω σενάρια με καρδούλλες τζαι ρομαντισμούς τζιαι τέτοιες αηδίες τζιαι έθθα έβαλα ποτέ τον εαυτό μου σε έτσι διαδικασία ξέροντας πως 99,99% έννα πληγωθώ.
c) 3some;

Πάλε με τίποτε. Τζιαι πάλε μάσιαλλα σε τζείνους που τους περνά τζιαι κάμνουν το κέφιν τους τζιαι έν’ όλα μέλι γάλα. Αλλά δεν είναι καθόλου του στυλ μου.

4. Ποιο εν το πιο ριψοκίνδυνο πράμα που έκαμες στη ζωή σου;

Το ότι αποφάσισα να παντρευτώ? :-Ρ

5.  Διακρίνω μιαν απέχθεια που τους πολίτες προς την κάθε κυβέρνηση αλλά ταυτόχρονα μιαν απάθεια, αφού οι πολίτες δεν επαναστατούν. Τι πιστεύκεις ότι φταίει τζιαι η μουρμούρα υπερνικά τες ουσιαστικές πράξεις;

Η μουρμούρα έν’ εύκολη. Οι πράξεις έν’ δύσκολες.

6. Φοβάσαι το θάνατο; Πώς θέλεις να πεθάνεις;

Πολλά. Εν θέλω να πεθάνω. Θέλω να γίνω ο Χάιλαντερ.

7. Είσαι στην τουαλέτα σε ένα ξένο σπίτι, κάμνεις ίνταμπου κάμνεις, πάεις να σκουπιστείς τζιαι ανακαλύπτεις ότι εν έσιει χαρτί. Πούποτε. Τι κάμνεις;

Φωνάζω τους να μου φέρουν. Εννα σπάσω? Έν τζιαι αντρέπουμε έτσι πράματα.
8. Ποιο εν το τραγούδι που περιγράφει τη ζωή σου;

Τωρά τελευταίως αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=TYHm0jqDQBg

Αφιερωμένο εξαιρετικά. Ξέρει αυτός.

9. Πιστεύεις σε κάποιο θεό; Ναι ή όχι και γιατί;

Όχι δεν πιστεύω. Τουλάχιστον με τη μορφή που του δίνεται από όλες τις θρησκείες. Η ιδέα ότι υπάρχει ένα ον που έκαμεν τούτο ούλλο το σύμπαν που εν πιο αχανές από ότι μπορούμε να φανταστούμε τζιαι η έννοια του είναι αν κάμνω νηστείες τζιαι σεξ εκτός του γάμου τζιαι αν ανάφκω τζιερούθκια, για να με κρίνει, είναι παντελώς γελοία για μένα. Τζαι όι ιμίσhι μου μόνον ο άνθρωπος έχει ψυχή, γιατί έκαμεν τον ο θεός από τες χωματσιές τζιαι μετά εφυσήσεν του κτλ. Όσον τζαι να μου/μας αρέσκουν τα παραμύθια τζιαι η φαντασία, εν γίνεται να μεν έχουμε συνείδηση ότι είναι ακριβώς αυτό: παραμύθια τζιαι φαντασία. Τα ιερά βιβλία, όχι μόνο του χριστιανισμού, όλων των θρησκειών, έν’ είτε καθαρά συμβολικά είτε γράφτηκαν σε άλλες εποχές και δε γίνεται να τα παίρνουμε κατά γράμμα τη σήμερον ημέρα.

Παρόλα αυτά θεωρώ ότι η ύπαρξη των θρησκειών έχει τη χρησιμότητα της και δεν είμαι από αυτούς που εισηγούνται την κατάργησή τους ή τη μη διδασκαλία των θρησκευτικών στα σχολεία. Θεωρώ ότι ο φανατισμός με τη θρησκεία είναι τρομερά επικίνδυνος και πρέπει να μην επιτρέψουμε ως κοινωνία την επιστροφή σε αυτόν, αλλά αυτό δε σημαίνει και κατάργηση. Η πίστη σε ένα θεό -τον οποιονδήποτε θεό- έχει και πολλά θετικά, δίνει ελπίδα στους ανθρώπους, παρηγοριά σε δύσκολες στιγμές και είναι ένα κάποιο μέσο διατήρησης αρχών, αξιών και παραδόσεων.  Και από την άλλη, κακά τα ψέματα, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει ανάγκη την ύπαρξη, από τη μια, του μπαμπούλα θεού, για να κοντρολάρουν, έστω και λίγο, τα κτηνώδη ένστικτα τους και, από την άλλη, την ύπαρξη του επιβραβευτή θεού, γιατί έχουν σελφ εστίμ ίσιους τζαι, αν δεν υπήρχε αυτή η υπόσχεση της επιβράβευσης, ούτε στη μάνα τους νερό δε θα πήγαιναν.

Αλλά με εκνευρίζει αφάνταστα η στενομυαλιά που διακρίνει δυστυχώς την πλειοψηφία των ανθρώπων που τάχα μου εν πολλά χριστιανοί αλλά βγάζουν ένα απύθμενο μίσος προς τη διαφορετικότητα, προς τους ξένους και γενικά προς άλλα πλάσματα με τα οποία μοιράζονται αυτόν τον πλανήτη.

Τέλος πάντων, μεγάλο θέμα άνοιξες και θα μπορούσαμε να συζητάμε με τις ώρες.

10. Θα ψηφίσεις στις εκλογές;

Φυσικά. Πάντα ψηφίζω σε όλες τις εκλογές.

11. Τι θα άλλαζες αν ήσουν πρόεδρος της Κύπρου;

Πόθθε να ξεκινήσω τζιαι πού να τελειώσω τωρά α? Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η δημόσια υπηρεσία, να γίνουν σοβαρές προσπάθειες να μειωθεί η φοροδιαφυγή στο ελάχιστο δυνατό, να εφαρμοστεί το ΓΕΣΥ, να γίνουν αλλαγές στο σύστημα εκπαίδευσης, να μπούν περισσότερες ασφαλιστικές δικλίδες στον τρόπο λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, έτσι ώστε, ναι μεν να μην περιορίζεται το επιχειρείν, αλλά να περιορίζετε η ζημιά που μπορεί να κάνουν στην αγορά τα «κανόνια», ίσως με το να βρεθεί λύση στις καθυστερημένες πληρωμές, να περιοριστεί η σπατάλη στο δημόσιο περιορίζοντας άλλα έξοδα και όχι μισθούς και αναπτυξιακά έργα, να γίνει αστυνομία ζώων, να εφαρμοστεί το σύστημα της κοινωνικής εργασίας για μικροαδικήματα, θα απαιτούσα όσοι δέρνονται στα γήπεδα να μπαγλαρωθούν τζιαι να τιμωρηθούν επιτέλους, να νομιμοποιηθεί ο γάμος μεταξύ των ομοφυλόφιλων … πεεε εν τζιαι τελειώνουμεν!

12. Το αγαπημένο σου βιβλίο και γιατί.

 

Είναι αδύνατον να σου πω ένα. Αδύνατον. Θα σου πω αγαπημένους συγγραφείς. Αρέσκουν μου τα βιβλία του Τέρι Πράτσετ, του Τομ Ρόμπινς, του Μπιλ Κόσμπι, της Ιζαμπέλ Αλιέντε, Ο Υφαντόκοσμος του Κλάιβ Μπάρκερ, τα διηγήματα του Κίπλιγκ… όσπου πάω θυμούμαι τζιάλλα τζαι έννα ξημερωθούμεν, άτε κανεί τζιαι επίεν 12 η ώρα τζιαι έννα πάμεν τζιαι δουλειά.

13. Το μεγαλύτερο σου ελάττωμα;

 

Είμαι πεισματάρα τζιαι εγωίστρια.

14. Τι πιστεύεις για 

 

α) την νομιμοποίηση ελαφριών ναρκωτικών

Με κρύο με βράστη. Πάντα υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ρύθμιση. Πχ κάτι σαν το Άμστερνταμ δε θα με χάλαγε.

β) την έκτρωση

Υπέρ. Πρέπει να υπάρχει ως επιλογή και να γίνεται νόμιμα από ιατρούς, και όχι τσαρλατάνους, σε σωστές συνθήκες.

γ) την ευθανασία

Και πάλι υπέρ. Αλλά υπό πολλά αυστηρές προϋποθέσεις, μετά από εξέταση από ιατροσυμβούλιο και μετά από έγκριση ψυχολόγων, ψυχιάτρων κτλ κτλ…

15. Δύο πράγματα που αγαπάς και δύο που μισάς σε έναν άνθρωπο.

 

Αγαπώ: το χιούμορ τζιαι την αγάπη για τα ζώα

Μισώ: Τον ψιλομούττισμό τζιαι την υποκρισία

6 thoughts on “Καϊσί τέκνον Βρούτε;

  1. Εγώ ήρτα γιατί εδιάβασα τη συνέντευξη στον Αντίχριστο, και ήθελα να δηλώσω πόσο συγκινούμαι και σε θαυμάζω όποτε διαβάζω τις ιδέες/ απόψεις σου κτλ. Έχεις καταφέρει περισσότερα από ότι πιστεύεις Μισιαρέ! Βάλε τα όνειρα σου μπροστά και καλά το πας μέχρι τώρα :)

  2. μόνο εμένα εν μου αρέσαν οι ερωτήσεις μου; πολλά simple
    ανώνυμε/η ούλλοι έτσι μου λαλούν, ότι εκατάφερα πιο πολλά απ’ότι νομίζω, αλλά εν βλέπω πούποτε έτσι στοιχεία :)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s