RIP

RIP στον Κινέζο γεωργό που έπαθεν έμφραγμα σαν εσύναεν σιτάρι.
RIP στην Πακιστανή μητέρα που επέθανε που τρομοκρατική επίθεση.
RIP στον Αμερικανό εργάτη που έππεσεν που τες σκαλωσιές.
RIP στον Μεξικανό που τον ετσίμπησε σκορπιός.
RIP στον Σαουδάραβα παπά που εσκοτώθηκε με το μωρόν του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
RIP στον Γάλλο παππού που επέθανε που εγκεφαλικό.
RIP στο Κενυάτικο παιδί που επέθανε που μαλάρια.
RIP στην Βραζιλιάνα που αυτοκτόνησε επειδή έχασε τη δουλειάν της.
RIP στον Μαλαισιανό που τον επάτησε το τρένο.
RIP στον Κουβανό που τον επυροβολήσαν οι αστυνομικοί επειδή εδιακινούσε ναρκωτικά.
RIP στην Ισραηλινή που εβιάσαν τζιαι εσκοτώσαν.
RIP στην Ιαπωνέζα γιαγιά που εμπήκαν σπίτι της κλέφτες τζιαι εσκοτώσαν την.
RIP στον Ινδό που επέθανε που ηλεκτροπληξία.
RIP στον Κροάτη που τον εμασιέρωσε η γυναίκα του επειδή απάτησεν την.
RIP στο Νοτιοκορεάτικο παιδί που έππεσεν που τη τσουλήθρα στο πάρκο της γειτονιάς του
RIP στον Τζαμαικανό που τον εσκοτώσαν κάποιοι νεοναζί επειδή ήταν μαύρος.
RIP στην Αφγανιστανή που τον εκαταπλάκωσε η στέγη του σπιθκιού της.

RIP σε ούλλους τους αθρώπους που πεθανίσκουν κάθε μέρα, τζιαι περνούν απαρατήρητοι.
Κάθε μέρα; Κάθε λεπτό. 1…2…3…κάθε δευτερόλεπτό…15…16…17.Τωρά που εσύ θκιεβάζεις μπλογκς…28…29…30. Τωρά που μιλούμε.
49…50…51
Ακούεις τους;

Advertisements

10 thoughts on “RIP

 1. RIP σε μένα που εννα ττουμπάρω τωρά που θα πηαίννω δουλειά διότι θα κάμνω headbanging στο outro του «Τα Πλοία των Ερώτων».

  Ναι, misharέ μου, ακούω τους τζιαι συμφωνώ.

  RIP όμως τζιαι στους ανθρώπους τζείνους που με τη φωνή, το ήθος τους τζιαι τη στάση τους εμορφώσαν κοινωνικά τρεις γενιές Ελλήνων, που εβάλαν τη σφραγίδα τους σε Τέχνη που θα μείνει αθάνατη τζιαι που ήταν η μοναδική μου παρέα τα 8 χρόνια της εφηβείας μου.

  misharos: Πώς μετρούμε όμως τη σημαντικότητα ενός αθρώπου; Τούτη βρίσκεται μέσα στον κάθε άνθρωπο. Η μαυροφορεμένη γιαγιά στο χωρκό που αν πάω εννα μου πει έλα γιούι μου να σε τζιεράσω τζιαι εννα μου πει 100 ιστορίες, εν αρκετά συμπαθητική τζιαι μπορεί να με επηρεάσει αρκετά.
  Εν έθελα να καταλάβετε ότι υποβαθμίζω τον Μητροπάνο, απλά αναβαθμίζω τους υπόλοιπους ανθρώπους που περνούν απαρατήρητοι. Απλά ο Μητροπάνος, ως διάσημος, έπιασεν τούτο το feedback όταν επέθανε, κάτι που άλλοι ανθρώποι, ίσης αξίας, μη διάσημοι όμως, εν θα πιάσουν ούτε επιάσαν.

 2. όντως μισιαρέ τζιαι εγώ εθορούσα το κυνικά τούτο το πράγμα σε φάσεις που ελέαν όλοι RIP για τον Steve Jobs ή όποιοδηποτε άλλο. Τζιαι κάτσε ένα λεπτο ρε φίλε, έλεα, εν τόσος κόσμος που πεθανίσκει στη Αφρική, γιατί τόση λύπη για έναν άνθρωπο που δεν τον ήξεραν καν..

  Το θέμα τούτη τη φορά όμως εν πολλά διαφορετικό νομίζω ότι εν οι στιγμές με τους φίλους σου που αναπολάς που εσυνόδεφκεν η μουσική του, για αυτό η στεναχωριά σε μερικούς ανθρώπους είναι αληθινή. Αλλά την ίδια ώρα έσιει τζιαι πολλούς ανθρώποθς που γράφουν έναν RIP χωρείς να σημαίνει τίποτα μόνον τζιαι μόνο επειδη έγεινεν «μόδα» αν προτιμας, τζιαι με τούτο εν ίσως που το έσιεις τζιαι συμφονώ.
  Εν να μου πεις τωρά όμως γιατί στεναχωρκέσε για τζιήνον αφου η μουσική του εν δαμέ. Ναι συμφώνω, αλλά δεν παύω να στεναχωρκούμε που έφιεν τούτος ο άνθρωπος που δημιουργούσε τούτη την μουσική που μου δημιουργούσε τόσα συναισθήματα… εμένα τζιαι των φίλων μου.

  Ίσως αν ήσουν πιο μεγάλος τζιαι ζούσες τον περισσότερο να καταλάμβαινες καλλύτερα. ίσως και κάνω λάθος..
  φιλικά :)

  misharos: Μα σκέφτου ότι όπως εσύ εσκέφτεσουν για τζίνους που εθρηνούσαν ή «εθρηνούσαν» τον Steve Jobs, έτσι τζιαι γω σκέφτουμαι για τωρά για εσάς.
  Αρέσκει μου η μουσική του Μητροπάνου, λατρεύω την. Πριν μια βδομάδα εχορεύκαμε σε ένα πάρτυ τη Ρόζα για παράδειγμα. Απλά, πες το αναισθησία,πες το ρεαλισμός, πες το διαφορά χαρακτήρα εν με επηρεάζει άμα πεθάνει κάποιος. Θεωρώ το θάνατο πολλά κοινό για να ασχοληθώ με το θάνατο ενός ατόμου. Ντα επέθανε, απολάμβανα τη μουσική του όσον ήταν ζωντανός, θα συνεχίσω να την απολαμβάνω τζιαι τωρά. Αν ήταν να θρηνώ για τον καθένα που προσφέρει στην ανθρωπότητα…
  Ο θάνατος εν μεστα πράματα.

 3. o malaisianos itan magkas?

  misharos: Μπορεί ναι μπορεί όχι :)
  Ο Έλληνας μάγκας διαφέρει που το Μαλαισιανό μάγκα, οι ορισμοί διαφέρουν που λαό σε λαό. Άρα χωρίς κάποιος να ζήσει τη Μαλαισιανή κουλτούρα, εν αδύνατο να προσδιορίσει τον μάγκα. Οπως αδύνατο θα ήταν για το Μαλαισιανό να συσχετίσει τη λέξη «μάγκας» με το ζειμπέκικο τζιαι την ελληνική λεβεντιά, αν δεν εζούσε τζιαι εκατανοούσε την ελληνική κουλτούρα.
  Το σίγουρο όμως εν ότι ήταν άνθρωπος, με τα δικά του επιτεύγματα στη ζωή, με τη δική του προσφορά στο έθνος του, με τη δική του σφραγίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

 4. Εννά δώκω τζαι ‘γώ τα two cents μου τζαι να πω ότι αρέσκει μου πολλά το ποστ σου, τζαι συμφωνώ με την απάντηση σου στο comment του ΤΤ. Εν αντιλέγω ότι ο άνθρωπος έκαμε μια respectable καριέρα τζαι ωραία μουσική, χωρίς αμφιβολία, αλλά φακκά μου τούτη η ‘μόδα’ του στυλ ‘επέθανε κάποιος let’s all update our facebook statuses’.

  misharos: misharos: Ναι. Απλά γίνεται «μόδα…
  Άλλο το γεγονός ότι συνδέουν το με το θάνατο του Παπάζογλου…:S Υπάρχει κάτι που λέγεται «τύχη» μήπως;;;

 5. Ο καθένας, ανάλογα με τον κόσμο που επηρεάζει, πιάνει το αντίστοιχο feedback ποννα πεθάνει. Αν κάποιος εν διάσημος τζιαι επηρέασεν θετικά κόσμο, εννα πιάσει κάτι ανάλογο τούτου που έπιασεν ο Μητροπάνος. Αν κάποιος εν διάσημος, αλλά η προσφορά του εν ήταν σημαντική, εννα πιάσει παρόμοιο feedback με τζείνον που έπιασεν ο Νεοζηλανδός που αυτοκτόνησεν μετά που ετσίλλησεν έναν καγκουρώ με το τράχτορ του.

  misharos: Μα η αξία του αθρώπου μετριέται με το πόσους αθρώπους επηρέασε; Η αξία του αθρώπου εν κάτι πολλά πιο βαθύ.
  Είπες 2 παραδείγματα διασημοτήτων, τι κι αν κάποιος είναι της ίδιας αξίας με τον Μητροπάνο, αλλά όχι διάσημος;

 6. Το ποστ εν μιλά αποκλειστικά για το Μητροπάνο, αν τζιαι έγινε με την ευκαιρία του θανάτου του.
  Μιλά για κάθε θάνατο αθρώπου που μας κάμνει να λυπούμαστε τζιαι να μοιρολογούμε. Είτε εν ο ιδιοκτήτης πρακτορίου που επαίξαν σήμερα το πρωί, είτε ο 21χρονος που εττούμπαρε τζιαι εσκοτώθηκε με τη μοτόρα του. Γιατί να μας κόφτει; Απλά επειδή εν της κάστας μας ή επειδή εγίναν στο territory μας; Εν κάτι που συμβαίνει τωρά, κάπου, τούντη στιγμή, κάποιον παίζουν ττζιαι κάποιος σκοτώνεται με τη μοτόραν του. Εν με επηρεάζει το γεγονός ότι λαλούν τον Γιώργο τζιαι εν που την Αγλαντζιά, παραπάνω που τζίνον που τον λαλούν Ahmed που το Νότιο Μεξικό ή την Alexandra που τη Σιβηρία.
  Μιλώ τζιαι για τούτον ούλλο το παιχνίδι που γίνεται στα ΜΜΕ, που αγχώνουν τον κόσμο για πράματα ηλίθια. (https://doukaton.wordpress.com/2011/02/01/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-replay/)
  Μεν μασάτε τζιαι μεν αφήνετε τη διασημότητα να σας παρασύρει παραπάνω που την Αξία του Αθρώπου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s