Shopping με γεναίτζιες-Το απόλυτο μαρτύριο

Ρε δεν ξαναπάω ψούμνισμα με γεναίτζιες που να φακκούν χαμέ, που να τελιώσει ο κόσμος, που να γίνει ο Ούτοπος πρόεδρος, που να με έχουν παστην μούττη του σιηπέττου, που ναν οι Playmates τζιαι να μου ζητούν να τες συνοδέψω στο shopping(ντα τούτο παίζεται). Ρε δεν έσιει έτσι πράμα.

Μα πόση εν η Μακαρίου κοράσες μου τζιαι τη μισή εκάμετε την που η ώρα 1 ως η ώρα 5; Στη Champs Elysee εκάμετε πιο λλίην ώρα. Μα 4 ώρες σχεδόν να γυρίζουμε μαζίν τους μεστην πυρά που το ένα κατάστημα στο άλλο. Να φέφκουμε που ένα κατάστημα τζιαι να πιέννουμε να φάμε τζιαι άμα τελιώνουμε ναν στο ίδιο κατάστημα πάλε τζιαι να δοκιμάζουν ρούχα τα οποία τελικά δεν εγοράσαν. Να δοκιμάζουν 130 ευρώ παπούτσι,75 ευρώ τσάντα τζιαι 150 ευρώ κόσμημα τζιαι να σκέφτουνται αν θα τα γοράσουν.

Πρέπει να μπουν σε κάααθε κατάστημα που έσιει, να δουν να δοκιμάσουν να συγκρίνουν. Τζιαι να μεν φεύκουμε γιατί η φίλη του ενός μπορεί να νευριάζει αν φύουμε.

Ίντα εν τζιαι καλή γυμναστική. Πόσο περπάτημα(περπατούν τζιαι γλίορα αλλα εν παν μακριά ευτυχώς-το πολλή 2-3 καταστήματα παρακατω) , 17 τσάντες στο κάθε σιέρι τζιαι πουρ πουρ πουρ κόρη τούτο αρέσκει μου κόρη τούτο γιαξ ΚΟΡΗ ΔΕΕΕ, όι κρέμες όι αρώματα όι το ένα όι το άλλο. Σαμπώς τζιαι έσιει 15 χρόνια να ψουμνίσουν.

Να τες καρτερούμε έξω στην πυρά, να φκαίννουν να λαλούμε επιτέλους να πετάσσετε μια κόρη θέλω να το δω τζιαι τούτο τζιαι ούυυλλες μέσα πάλε. Όπου παν εν μαζί, άμαν πάμε κάπου τζιαι μια φαση εν τες βρίσκουμε ξέρουμε ότι εν στην τουαλέτα ή στα δοκιμαστήρια.

Τζιαι λαλούμε εν τζιαι καλές οι δικές μας, σκέφτου οι άλλες.

Ενώ εμείς θκυο ππαλιές. Μπαίνουμε σε 2-3 καταστήματα που θέλουμε, σκανάρουμε λλίο το κατάστημα τζιαι αν δεν έσιει τίποτε κουτ παι μα φρεντ.

Συμπέρασμα ότι εν έναν άθλημαν αποκλειστικά γυναικείο τζιαι δεν κάμνει σε ουδεμίαν περίπτωσην για άντρες. Τέλος.

Advertisements

14 thoughts on “Shopping με γεναίτζιες-Το απόλυτο μαρτύριο

 1. Το shopping για τους (πιο πολλούς) άντρες εν αποτέλεσμαν ανάγκης, θέλεις ρούχα. Για τες γυναίκες εν κοινωνική δραστηριότητα. Εγώ αντιμετωπίζω το σαν πεζίνα: μπαίνω, φορτώννω τζιαι φέυκω….

  misharos: Σωστός ;) Για τες γυναίκες ίσως να μεν εν απλά για να γοράσουν ρούχα.

 2. τι τραβάτε τζαι εσεις…
  γι’αυτο τζαι εγω πάντα πάω μόνη μου shopping.πάρολο που είμαι τζαι εγω κορούα,ΔΕΝ αντέχουντε!

  misharos: Είσαι που τες λλίες εσύ ;)
  Σκέφτου…εσύ που τες ξέρεις καλύτερα τις γυναίκες προτιμάς μόνη σου.

 3. @misharos

  Never say never διότι έχει ο καιρός γυρίσματα. Θα έρτει η ώρα και η μαγική στιγμή που θα βρεθεί μια κορούδα που θα σε τραβά πάνω-κάτω την Μακαρίου και όχι μόνο δεν θα διαμαρτύρεσαι αλλά θα έχεις και άποψη! Και με την πάροδο του χρόνου φυσικά θα πάεις πίσω στο never again!! Been through this with husband.

  misharos: Χεχε. Εν αλήθκεια ότι μπορούμε να αλλάξουμε κάμποσο για τες γεναίτζιες.
  Άλλο με τη φιλενάδα σίουρα. Με τζίνην εννα υποκύψω τζιαι εννα πιέννουμε τζιαι να πρεπει να χω τζιαι άποψη τζιαι να ακούω τζιαι το μουρμουρκόν της :p

 4. tzi egw symfwnw me tin egw, alla en epeidi KANENAS en antexetai

  je oi antres kamnoun opws ta mwra, «mamma ekourastika», «mamma pote enna fyoume», «ate mamma pame»

  misharos: Ε ντα I admit it είμαστε τζιαι μεις λλιο μαμμόθρεφτοι :p

 5. Μαν, είσαι μιτσής τζαι γελούν σου. Τζαι έννα σου γελάσουν τζιάλλες φορές να πάεις μαζί τους. Σε μια φάση έννα πάεις να νοιώσεις τζαι τύψεις, «Καλά, ένα περήπατο μου εζήτησε να πάω. Πόσο μαλάκας είμαι να μεν πάω;». Παρέτα, κάθε φορά εννάν τα ίδια.

  misharos: Ε έτσι σκέφτουμαι τζιαι ντάξει γενικά αρέσκει μου άμαν έσιει κορούες άμα πάμε κάπου αλλά το shopping είναι το κάτι άλλο :p

 6. Φριχτοοοοοοοοοοοοο!!! Μαρτύριοοοοοοοοοοο!!! Μεν το ξανακάμεις!! Πάτα πόδι με τους παρέες σου τζιαι μην ξαναπάτε μαζί τους. Θα κάτσετε να πιείτε το μιλκ σέικ σας κάπου τζιαι θα έρτουν να σας έβρουν όταν τελειώσουν. Τωρά έρκουνται μου εικόνες που μίκι μάους που φτάνουν οι γεναίτζες τζιαι βρίσκουν τους άντρες σκελετούς, με αζαγιές πάνω τους κλπ

  misharos: Χαχαχ :P Έτσι είπαμε να κάμουμε την επόμενη φορά. Θα τες αφήκουμεν να κάμουν την δουλειάν τους, να πάμε να πιούμε τίποτε, να κόψουμε καμιά κουβέντα τζιαι κανεί.

 7. kamnis la8os file m en j imaste ulles oi idies!j egw varkume na girizw poji j poda g na gorasw p.x mia fanela!
  Ασυμβίβαστη

  misharos: Εμίλησα για τες κοπέλλες γενικά τζιαι πιστεύκω τούτα ισχύουν. Που τζιαμέ τζιαι τζιει η καθε μια μπορεί να αυτοεξαιρεθεί :p

 8. Μάνα μου μισιαρούδιν μου, ΓΙΑΤΙ έβαλες τον εαυτό σου σε τούντην διαδικασία; Η σοβαρή η γεναίκα που θέλει να ψουμνίσει τζαι όι να μαλακιστεί, πάει μόνη της :Ρ Εν περιττό να σου πω ότι πέραν των δύο γεναικών ψούμνισμα είναι mission impossible και κατασπατάληση χρόνου και υπομονής των καρτερούντων μέραν νύχταν.

  misharos: Χεχεχ :P Ε έπρεπε να πάθω για να μάθω :p Επία με μια shopping μια φορά, αντέχετουν, αλλά με 6 όπως προχτές, ιντα chance :p

 9. e8ixtiken i asimvivasti kopelia!!! Aftoekserume!!! (by Paramithia)
  Pistefko oti iparxun polles ekseresis… i ali8kia eni omos, oti aman ise me megali parea p korues j oi mises p jines en shopacholic, parasirese j apponese, spanios, alla simvenni s…
  san to psumnisma me ti mamma s en eshi!!!
  en pellara na piennun korues g psonia j na kuvalu agoria mazi ts… taxa???

  misharos: Σίουρα υπάρχουν εξαιρέσεις :) Ούλλες οι κοπέλλες δαμέσα τούτον ισχυρίζουνται :p Ε σίουρα άμαν οι άλλες στην παρέα συμπεριφέρονται με έναν τρόπο, συμμετέχεις. Εν η φυσική επιλογή του αθρώπου να θέλει ναν μέρος της μάζας.
  Βασικά εν εμείς που τους εκουβαληθήκαμε :p Τζίνες είμαι σίουρος εν μας είχαν ανάγκη

 10. αυτοεξαιρούμαι επίσης :-) ταράσσουν τα νεύρα μου να πηγαίνω για ψώνια με φίλες… τώρα μου θύμισες περιστατικά που είχα καταχωνιάσει το τραυματικό υποσυνείδητο μου! :-)

  misharos: χεχεχεχ :P περνάτε τα ίδια βλέπω :p τζιαι εσείς εν έσιετε τζιαι πολλές εναλλακτικές άμα σας πει μια φίλη να πάτε για shopping.

 11. Απορία: γιατί εν πάτε mall που έχει air-condition; Χωρίς πυρά εν πιο εύκολο!

  misharos: Εν τους κάμνει το mall :p Έννεν πυρά αλλά κάτω ξεφεύγεις τους πιο εύκολα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s