Fish τζιαι τσιπς τζιαι ψάρι

Εβαρέθηκα οι συζητήσεις στα τραπέζια να εν μόνο γύρω που την πολιτική, τη μάππα τζιαι την οικονομία.

Απλά γίνουνται ένας χώρος να φκάλει ο καθένας τα αποθημένα του.

Του αθρωπου αρέσκει του να εν μάστρος σε κάτι. Ο άνθρωπος εν θέλει να ψάχνει πολλά, αρκείται σε λλίες πληροφορίες για να διαμορφώσει άποψη, no matter πόθεν έρκουνται τούτες οι πληροφορίες. Τζιαι απλά πιστεύκει τούντες πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώσει.

Το ποδόσφαιρο ίσως εν το πιο απλόν άθλημα, τζιαι για να καταλάβει, αλλά τζιαι για να παίξει κάποιος. Τεράστιο μέρος του πλυθησμού ασχολείται με πράματα όπως τι σύστημα εννα παίξει ο προπονητής, ποιον παίχτη εννα φέρει η ομάδα, ανάλυση του τάδε παίκτη. Πράματα που θκιεβάζουν στες εφημερίδες τζιαι στο ίντερνετ τζιαι πράματα που πραγματικά εν έχουν καμιά σημασία στη ζωήν τους. Απλά αρέσκει του αθρώπου να ξέρει.

Τωρά για την πολιτική, οι απόψεις εν σαν την κωλότρυπα, ούλλοι έχουμεν μια.
Απλά εβαρέθηκα να τους ακούω ούλλους να κατηγορούν το σύστημα, να εκθέτουν διεφθαρμένους πολιτικούς, να λαλούν τα λάθη τους, τζιαι κανένας να μεν κάμνει τίποτε. Αύριο θα πάτε να ψηφήσετε, νιώθοντας περήφανοι που έσιετε τούτο το δημοκρατικό δικαίωμα τους ίδιους τζιαι τους ίδιους, τους γιους προηγουμένων, τζιαι θα μουρμουράτε για άλλο 4-5 χρόνια πότε εν οι επόμενες βουλευτικές. Τζιαι κανένας σας δεν κάμνει τίποτε για να διορθώσει την κατάσταση. Δουλειά, κοπελλούθκια, τηλεόραση, ύπνος. Κάθε μέρα κάθε μέρα.

Είμαι σίουρoς ότι που ήσαστε στην ηλικία μου ήσιετε όνειρα να διορθώσετε τζιαι να αλλάξετε τον κόσμο. Πού επιαν; Σοβαρά θέλω να ξέρω.

Δηλαδή εν αξιοσημείωτο, στηρίζετε τη ζωή σας τζιαι τη ζωή του τόπου σας σε αθρώπους που δεν εμπιστεύεστε τζιαι ξητιμάζετε ούλλη μέρα τζιαι πολλοί που τούτους είναι κλέφτες τζιαι παραπόττιες. Συνειδητοποείτε σε τι χαμηλό επίπεδο εππέσετε; Σαν τα μωρά που πεινούν τζιαι κλαιν τζιαι περιμένουν πως τζιαι πως τη μάναν τους να τα ταϊσει.

Ασπούμε περιπαίζουν σας μπροστά στα μμάθκια σας for god’s sake! Τζιαι δεν τολμάτε να πάτε ένα βήμα παραπέρα που το «Περιπαίζουν μας οι μαλάκες μπουχουχουχου». Γιατί;

Κάποιοι κρίνετε τους υποψηφίους μόνο που την διαφημιστική αφίσα τους τζιαι τα σλογκαν τους. Χωρίς να έσιετε ψάξει βιογραφικά, τζιαι χωρίς να τους έσιετε γνωρίσει. Γιατί όπως είπαμε, η άποψη διαμορφώνεται που λλίες πληροφορίες, βαρκέστε να ψάξετε παραπάνω. Ε τζιαι επειδή το να περιπαίζουμε υποψηφιους φαίρνει comments. Τζιαι αρνείστε να δώσετε θέση σε ένα νέο πρόσωπο, είτε τούτο λέγεται Μαρίνος, είτε Θέκλα, είτε Ξένια, είτε οτιδήποτε. Εννα μου πείτε καλύτερα σκατά που ξέρουμε παρά σκατά που εν ξέρουμε. Απλά νομίζω χρειάζεται ένα ρίσκο, μπορεί να μέννεν σκατά τελικά.

Κάποιοι δεν θα παν να ψηφίσουν τζιαι νομίζουν ότι αντιστέκουνται τζιαι παν ενάντια στο σύστημα. Σκατά που κάμνετε. «Για να δείξω στα Κεφάλια ότι δεν με ενδιαφέρει», λαλείτε με μαγκιά. Καταλαβαίνω σας. Εν η μόνη στιγμή που είσαστεν υποχρεωμένοι να δείξετε τι πιστεύκετε. Χωρίς καμία προσπάθεια, απλά που τον καναπέ του σπιθκιού σας, δείχνετε ότι δεν ενδιαφέρεστε. Είπαμε, προτιμούμε τα εύκολα τζιαι τα απλά. Τα ίδια λέτε σε κάθε εκλογή, τζιαι το μόνο που καταφέρνετε είναι μια τρύπα στο νερό. Ή ίσως πνευματική ικανοποίηση ότι εν είσαστε αρνιά όπως τους άλλους.

Προσωπικά έχω όνειρα για τούντον τόπο, τζιαι δεν πρόκεται να τα αφήκω με τίποτε, για κανέναν. Ένιξερω αν θα τα καταφέρω τζιαι αν έπρεπε να κάμω κάτι ως τωρά, αλλά ίσως εν αρκετό για τωρά που ονειρεύκουμαι.

Στο τέλος της ημέρας, εσείς οι ίδιοι εμποδίζετε την καλοπέραση στη ζωή σας, βλέποντας τα πράματα αρνητικά. Σηκωστείτε, κάμετε τη ζωή σας όπως θέλετε τζιαι χέστε τη γνώμη των άλλων, σε σημείο βέβαια που εν τους προκαλείτε κακό, φορείστε το ρούχο που σας αρέσκει χωρίς να σκεφτείτε τι θα πουν οι άλλοι, δώστε τα λεφτά σας να πάτε ένα ταξίδι. Πόσα να φυλάουμε; Εν τζιαι εννα τα πάρουμε μαζί μας.

Διεκδικήστε τούτο που σας αξίζει τζιαι τούτο που θέλετε. Κανένας εν θα σας δώσει τίποτε αν δεν πάτε να το πιάσετε οι ίδιοι.

Αφου δεν είσαστεν ευχαριστημένοι με την παρούσα κατάσταση.

Για άλλο πράμα εξεκίνησα τζιαι αλλού εκατέληξα τζιαι εξίασα γιατί έβαλα έτσι τίτλο τζιαι εφκήκαν μου πολλά αυθόρμητα ούλλα. Τέσπα.

Καληνύχτα.

Advertisements

2 thoughts on “Fish τζιαι τσιπς τζιαι ψάρι

 1. Όπως λαλεί τζαι ο Αρκάς, «Η ζωή χωρίζεται σε τρεις φάσεις: Επανάσταση, Περισυλλογή, Τηλεόραση. Ξεκινάς να αλλάξεις τον κόσμο και καταλήγεις να αλλάζεις κανάλια».
  Αν εμπορούσε να αλλάξει κάτι με τες εκλογές, θα ήταν παράνομες. Τόσες δεκαετίες προσπαθεί ο κόσμος τζαι εν γίνεται τίποτε, πέραν που εναλλαγή εξουσίας στα θκυο μεγάλα κόμματα με συμμετοχή των μητσιών.
  Για τους «νέους» υποψήφιους, το μόνο που χρειάζεται να δεις εν σε ποιο κόμμα ανήκουν, αφού στες σημαντικές αποφάσεις έννα κάμουν ότι τους πει το κόμμα, όπως κάθε καλό πιόνι.

  misharos: Σωστός ο Αρκάς, όπως πάντα, αλλά τούτο μπορεί να αλλάξει. Τζιαι μόνο αν συνειδητοποιήσει ο κόσμος τη θέση που βρίσκεται, γιατί στους Μεγάλους εν συμφέρει να αλλάξει κανένας.
  Να αλλάξω κάτι στην πρότασή σου, ο κόσμος δεν προσπαθεί. Τζιαι τούτο φαίνεται που όπως είπες τα δύο μεγάλα κόμματα εναλλάσουνται μεταξύν τους, με μικρές διαφορές στα άλλα κόμματα. Εν βλέπω κάπου προσπάθεια.
  Τζιαι προσπάθεια να ήταν, αν γίνεται κάθε 5 χρόνια για μένα εν μηδέν.
  Ούλλοι γίνουνται πιόνια του κόμματός τους, τζιαι αφού στους ανεξάρτητους δεν δίνεται σημασία, ούτε οι ίδιοι καταφέρνουν το παραμικρό, μπαίνουν σε ένα κόμμα, τζιαι αναγκάζουνται να το ακολουθήσουν. Πιστεύκω θα ήταν λύση να εκατεβαίναν ούλλοι οι βουλευτές ως ανεξάρτητοι. Γιατί δυστυχώς, δεν εφαρμόζουν τη σκέψην τους πάνω στο κόμμαν τους, αλλά το κόμμαν εφαρμόζει την σκέψην του πάνω τους. Με αποτέλεσμα ναν ούλλοι τα ίδια ρομπότ που φκάλλουν που το στόμαν τους τες ίδιες κατηγορίες, τα ίδια ψέματα, τες ίδιες αντιλήψεις. Χωρίς ίχνος συνεργασίας τζιαι αγάπης.

 2. Ίντα ωραία που τα είπες. Εν βρίσκω τίποτε να διαφωνήσω μαζί σου.
  Η σχέση πολιτών – πολιτικών εν αμφίδρομες τζιαι αλληλένδετες. Αν εγώ περιμένω ότι οι πολιτικοί εν διεφθαρμένοι ή στην καλύτερη αδιάφοροι, γιατί να με διαψεύσουν; Εν έσιει τζιαι πολλή διαφορά που ένα ζευγάρι. Άμαν μου λαλεί ο άντρας μου ότι εν τον αγαπώ τζιαι ότι απατώ τον…γιατί να μεν τον απατήσω, αφού τούτο περιμένει που εμένα;
  Εν τζιαι προχωρημένη η ώρα, εν μπορώ να εκφραστώ όπως εννα ήθελα, αλλά εκατάλαβες πάνω κάτω το συλλογισμό μου.

  misharos: :) Ωραία σκέψη! Κοίτα σίουρα κανένός μας η σκέψη που έσιει για τους πολιτικούς δεν περιλαμβάνει τούτη τη διαφθορά. Έννεν τούτο που θέλουμε να κάμουν, αλλά εν τούτο που περιμένουμε να κάμουν. Απλά βλέπουν ότι ο κόσμος δεν έσιει πρόβλημα που αντιδρούν έτσι τζιαι ο κόσμος αντιδρά σε υπερβολικά παθητικό βαθμό. Άρα συνεχίζουν, τζιαι ώσπου δεν τους σταματά κάποιος, θα συνεχίζουν. Το μουρμουρκό του καφενέ πάντως δεν τους σταματά τζι’ας το χωνέψουν κάποιοι επιτέλους…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s