Εκστρατεία του ΣΙΚ ενάντια στο παρκάρισμα στα πεζοδρόμια

Ως πεζοδρόμιο ορίζεται ο χώρος στις πόλεις που προορίζεται για να περπατάνε οι πεζοί. Για αυτό τον λόγο και ονομάζεται πεζοδρόμιο.

Δισπυρκώ, νεκατσιώ, νευριάζω με όσους παρκάρουν στα πεζοδρόμια. Δεν με κόφτει αν δεν έσιει τόπους να παρκάρετε. Απαιτήστε να κάμουν. Η λύση έννεν να παρκάρετε πάνω στα πεζοδρόμια. Τα πεζοδρόμια εν για να πιέννει ο πεζός,ο ποδηλάτης,ο ανάπηρος,η μάνα με το μωρό στην αμαξούα. Ούτε τα πεζοδρόμια εν για να φυτεύκουμε δέντρα. Πάρκα εν έχουμε τζιαι τα πεζοδρόμια μας εν γεμάτα δέντρα!

Ήσιεν τζιαιρό που ελάλουν να κάμω κάτι. Σήμερα εν είχα σχολείο τζιαι είπα να το κάμω. Ετύπωσα καμια 15ρια κόλλες:

«Ευχαριστώ που επάρκαρες στο πεζοδρόμιο τζιαι εμποδίζεις πεζούς, ποδηλάτες τζιαι ανάπηρους. Καλά χριστούγεννα» τζιαι εξεκίνησα με το ποδήλατο.

Ούτε τα πεζοδρόμια λέγονται ταπελλοδρόμια, κύριε περιπτερά του Δρακουμέλ.

Εν νομίζω να έκαμα τζιαι τίποτε αλλά άνιγουάις. Εγύρισα ύστερα πίσω, ήσιεν που εφύαν τα χαρτιά τζιαι αφήκαν τα αυτοκίνητα στον τόπον τους. Μαλάκες είσαστεν, μαλάκες εννα μείνετε. Ήσιεν που εφύαν με το αυτοκίνητόν τους, ελπίζω που εννα ξαναπάω να μέννεν πάνω στο πεζοδρόμιο γιατί ένιξερω τι εννα γίνει.

Άσσιχτιρ πιον -.-

ΥΓ: Το ποστ εν αφιερωμένο στον AST

Advertisements

17 thoughts on “Εκστρατεία του ΣΙΚ ενάντια στο παρκάρισμα στα πεζοδρόμια

 1. Φίλε συμφωνώ με τα παραπάνω εκτός που ένα σημείο. Είμαι τζ’εγώ ποδήλάτης αλλά για να είμαστε σωστοί τζε βάση του νόμου (ας βεβαιώσει ο Αστ), ούτε τα ποδήλατα δικαιούνται να κυκλοφορούν στα πεζοδρόμια.

  misharos: Έψαξα το. Εν δικαιούνται ναι. Αλλά εν θέλω να κινδυνεύω που τους σιούμαχερ τζιαι ούτε εμποδίζω κανέναν στο πεζοδρόμιο, άρα είμαι οκ :)

 2. Πολλά καλά έκαμες! Αν έρτεις Αθήνα μισιαρούδιν μου εννα πελλάνεις. Ζω στο κέντρο της Αθήνας εδώ και 3 χρόνια. Αρέσκει μου που μπορώ να χρησιμοποιώ τα Μ.Μ.Μ για τις διακινήσεις μου, παρόλα αυτά έτυχε μου πολλές φορές να χάσω το λεωφορίον επειδή είχε τόσα πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο που εν εμπορούσα να περάσω που το πεζοδρόμιον στο δρόμο!

  misharos: Πέρκι; :S Τζιαι δεν κάμνουν τίποτε να λλιάνουν το πρόβλημα; :/

 3. Να περάσεις τζαι που την οργάνωση παραπληγικών. Εφκάλαν κάτι πολλά ωραία αυτοκόλλητα, μιαν τζίτρινη δεκαθκιά που γράφει κάτι ανάλογο με το δικό σου μέσα.

  misharos: Χμμ ευχαριστώ :) Εννα το κοιτάξω!

 4. καλά τους έκανες, ξέρεις πόσες φορές θέλησα να κάνω κάτι τέτοιο;!

  misharos: Ξέρεις πόσοι θέλουν να κάμουν κάτι τέθκιο; :p Αλλά πόσοι το κάμνουν;!

 5. μ άρεσε αυτό που έκανες. για να μου το αφιερώνεις πάει να πει ότι θέλεις να κάνω κάτι περισσότερο απ’ ότι κάνω μέχρι τώρα; Θέλεις να κόψω εξώδικα των 85 ευρω; Δεν είναι μορφή τιμωρίας αυτό; Συμφωνείς με την χρηματική τιμωρία; διότι διαφωνήσαμε στη φυλάκιση μέχρι τώρα.

  άμα πάμε να βάλουμε εξώδικα στις γειτονιές θα μας κατηγοράνε πως χρειάστηκε λεφτά η αστυνομία, η κυβέρνηση και το ΝΑΤΟ και το κάναμε. Μετά το Σίγμα θα το κάνει είδηση «Έξαλλοι πολίτες καταγγέλνουν την αστυνομία για παράλογα εξώδικα».

  Ναι τα ποδήλατα δεν είναι για τα πεζοδρόμια, αλλά αν είναι στην άσφαλτο κινδυνευουν από τους ραλλίστες μας. Κανένας ποδηλάτης δεν θα καταγγελθεί για οδήγηση στο πεζοδρόμιο.

  Αν κάνουμε ποδηλατοδρόμους θα παρκάρουν τα αυτοκίνητα πάλι. Αν μπούνε πασσάλοι θα διαμαρτύρονται οι καταστηματάρχες όπως έκαναν στην Κυρηνείας στην Αγλαντζιά. Δεν βρίσκεται η ίσια μας.

  misharos: Εν μπορώ να κρίνω αν η χρηματική τιμωρία εν σωστή, αλλά δεν μου αρέσκει πώς το πέρνει ο κόσμος. Κάποιοι δεν παρκάρουν στα πεζοδρόμια, όι επειδή σέβουνται εμένα τον πεζό/ποδηλάτη ή τον ανάπηρο, αλλά για να μεν τους γράψει η αστυνομία. Όταν γράφουνται, δεν ενοχοποιούνται για τζίνο που πραγματικά προκαλούν(το οποίον είναι ότι δυσκολεύκουν με εμένα τζιαι περιορίζεται η ασφάλειά μου, αφού πρέπει να πάω στον δρόμο) αλλά το μόνο που τους πονεί εν τα λεφτά που φέυκουν που την τζέπην του. Άρα, αν εμπορούσεν να γίνει κάτι που την αστυνομία έτσι ώστε να κάμει τον οδηγό να νιώσει ένοχος, αφού φαίνεται πως ακόμα βαστούν λεφτά να πετάσουν στα γραψίματα που αστυνομικούς. Επίσης ένιξερω κατά πόσον μπορεί η αστυνομία να πιέσει για να γίνουν χώροι στάθμευσης, έτσι ώστε να αποφεύγεται το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια. Τζιαι νομίζω μπορεί να υπάρξει πιο συστηματικός έλεγχος τούτων που παρκάρουν στα πεζοδρόμια τζιαι στες κίτρινες γραμμές.
  Βλέπω ότι πειράζει σε πολλά που σας αντιμετωπίζουν έτσι τα ΜΜΕξαπάτησης. Απλά νομίζω εν πρέπει να σας επηρεάζει. Εσύ κάμνε τη δουλειά σου τζιαι άφηστους να λεν.
  Εν προσφέρουνται οι δρόμοι στην Κύπρο για ποδηλάτες τζιαι που τη στιγμή που τα πεζοδρόμια σπάνια έχουν κόσμο, χαίρομαι που εν εντάξει να είμαι στο πεζοδρόμιο.
  Κάμετε ποδηλατόδρομους τζιαι ας παρκάρουν. Να καταγγελθούν.
  Άηστους να διαμαρτύρονται. Άρεσε μου πολλά που εμπήκαν πάσσαλοι :) Μπράβο.

 6. Κάτι αντίστοιχο εκάμαν στην Ελλάδα. Ένα αυτοκόλλητο (για να μεν φεύκει εύκολα) που γράφει «Είμαι γαιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω». Και πάνω στο αυτοκόλλητο είχε ένα γαϊδουράκι:)
  http://pieria-gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_7316.html

  Επαραδέχτηκα σε Μισιαρε. Τα σέβη μου!

  misharos: Αχμ επρόσεξα το. Πολλά ωραίο :) Εν πολλά οργανωμένη προσπάθεια.
  Το μόνον ότι έσιει νομικά θέματα μέσα που πρέπει να το ψάξω για να δω αν ειμαι οκ να καμω έτσι πράμα.

 7. Μπράβο σου. θα εφοδιαστώ με κόλλες και θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου.
  ένας φίλος μου άμαν παίρνει το μωρό του περίπατο και στο πεζοδρόμιο έχει αυτοκίνητα δεν κατεβαίνει στο δρόμο. απλά περνά κυριολεκτικά από πάνω τους, από δίπλα τους κολλητα.

  misharos: Έτσι μπράβο :))
  Πολλά ωραίος ο φίλος σου! (Μοτορτζή ακούεις; Έσιει φίλο.) Εσκέφτηκα να το κάμω με τους οδηγούς που στα φώτα περνούν ή σταματούν πάνω στην κόκκινη γραμμή της διάβασης :)

 8. Τι να περιμένεις που τους Κυπραίους? Εν πάρα πολλά σπαστικό τούντο πράμα! Πέρσι που επήεννα σχολείο με το λεωφορείο έπρεπε να πάω γυρόν που 5 αυτοκίνητα παρκαρισμένα πας το πεζοδρόμιο. Έγραφα τους «Είμαι γάρος» πας τα τζάμια, αλλά μόνον αν ήταν σκονισμένα/παγωμένα, τζιαι συνήθως ούτε καν του εδιούσαν σημασία!
  Φέτος απεφασίσθην, έννα ακολουθήσω το παράδειγμα σου!

 9. Οι street panthers εν κολλούν στους πάντες απ’όσο ξέρω. Κολλούν μόνο τζιαμέ που όντως προκαλείται πρόβλημα.
  Επίσης, δαμέ, τα πεζοδρόμια μας εν έχουν πάντα ράμπες για να ανεβεί κάποιος με καροτσάκι mind you..Αλλο τζαι τούτο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s