Η κοκκινοσκουφίτσα μέσα που τα μμάθκια των bloggers.

Πώς θα ελαλούσαν διάφοροι bloggers το παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας: (Eννοείται ότι εν ούλλα χιούμορ :)

Neerie:

Ήταν μία μιτσιά κορού
τζι’επάεννεν στην γιαγιάν της
μα εναν ολομαυρον στισιον
επεταχτηκεν μπροστα της.

«Ιντα χαπαρκα ρα κορου;
Πού πάεις έτσι ώραν;
Νάμπον τούτα τα φαγιά
που φέρνεις που την Χώραν;»

«Εν τσιησκεηκ τζιαι χαμπουρκερ
χαλλούμια τζιαι πατάτες.
Τωρά εννά παω ιστην γκράνμαν μου
τζιαι ύστερα pilates!»

κλπ κλπ κλπ

Sike: *sigh* Μαν αμάναμου εν εμπορουν να τζιμηθώ εψές τη νύχτα μαν. *sigh* Μαν ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑΝ ΤΟΥΣ ΙΜΙSHΙΜΟΥ; ΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΑ ΤΖΙΑΙ ΤΖΥΡΗ; Μαν. *sigh* Μαν αν ο κακός ο λύκος έκαμνεν κακόν του μωρού; Αμάναμου μάνα μου ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ. ΕΝ ΤΖΙΑΙ ΤΟ 6444 :@ :@ :@. (Ασχετεξ) Μαν. *sigh*.

Μαρίνος; Στη σημερινή κοινωνία, ο θεσμός της οικογένειας έχει υποστεί σοβαρό πλήγμα. Τελευταίο σημείο αναφοράς, το κοριτσάκι που οι γόνεις του, άφησαν μόνο μέσα στο δάσος, να πάει να πάρει φαγητό στη γιαγιά του. Αποτέλεσμα, να του επιτεθεί ένας λύκος. Είναι η στιγμή που η κοινωνία πρέπει να καταλάβει πως χρειάζεται μια αλλαγή. Και το άτυχο κοριτσάκι, ήρθε για να μας το δείξει.

Όμως, μήπως ο λύκος είχε δίκαιο που επιτέθηκε στο κοριτσάκι; Μήπως είχε και αυτός κάποιους λόγους που έκανε αυτή την πράξη; Μπορώ να πω πως ναι.

Δεν είμαι ο ειδικός για να πω. Δεν παίρνω καμια θέση.

unshaved bastard: Περπατούσε κάτω απο το φως της πανσεληνου, το οποίο ακτινοβολούσε πάνω στα πράσινα φύλλα των δέντρων και έβγαζε ένα συναρπαστικό αλλά συνάμα ανατριχιαστικό τοπίο. Η κοκκινοσκουφίτσα δεν φοβόταν. Είχε μάθει από μικρή να αντιστέκεται στον φόβο. Αλλά, τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε. Ένας λύκος της όρμηξε ενώ αυτή έβλεπε σιωπηλή το φεγγάρι. Ευτυχώς στο τέλος δεν έπαθε τίποτα.
Και το μάθημα που έμαθε εκείνη τη μέρα ήταν πολύ σημαντικό.

Διάσπορος: Τζίνην την ημέραν στο δάσος, το δάσος έπαιζεν την δικήν του μουσικήν. Τα φύλλα, τα δέντρα, το ξύλο, το χώμα, ήταν οι συνθέτες της μουσικής. Ο αέρας ήταν ο μαέστρος τους. Τζίνος ελάλεν που θα φατσίσει η βροσιή για να παιχτεί ο ήχος. Αλλιώς εν η βροσιή πάστα φύλλα, αλλιώς πάστα δέντρα, αλλιώς πάστο χώμα. Το ίδιον τζιαι η μυρωθκιά, αλλιώς στα φύλλα, αλλιώς στα δέντρα, αλλιώς στο χώμα. Πάλε, ο αέρας είναι ο μαέστρος. Τούτος αποφασίζει πού θα πάρει τη μυρωθκιά. Τζιαι όταν αποφασίσει, ο Βορράς, ο Νότος, η Δύση τζιαι η Ανατολή έρκουνται τζιαι μεταφέρνουν την.
Τελικά η κοκκινοσκουφίτσα επέζησε.

Invictus: Πιστεύκω ντήαρ, ούλλοι ξέρετε την ιστορίαν της κοκκινοσκουφίτσας ντήαρ. Όμως, ντήαρ, ακούσετε ποττέ ποια ήταν η κοκκινοσκουφίτσα ντήαρ; Μπορεί, ντήαρ. Αλλά ντήαρ, δαμέ έχω σου μιαν άλλην εκδοχήν του ποια ήταν η κοκκινοσκουφίτσα ντήαρ. Κάμε τσιλ. ντήαρ. Ε όι λαομόν! Ντήαρ.

Post babylon: Ντήαρ αναγνώστερ, δατ ιβενιγκ, μια κορού γουίθ κοτσινοσκουφ, κοτσινοφανελ εντ κοτσινοπαπουτς επάεννεν στην γκράμμαν της. Στην φάτσαν ίδιος ο Σιαολίς. Ε επερπάταν εις το δάσος, α εντωμεταξύ μισώ τη δουλειά μου. Εβάσταν φαγιά μέστο καλάθι. Σκατοδουλειά. Τζιαι σαν επερπάταν. Έπρεπε να φύω. Επετάχτην ομπροσταθίς της(πιτσιλλίσιμον τούτον). Σκατόμαστρος μισώ τον. Τζίνος φταίει που έσιει ανάμιση μήνα να τελιώσω το The midnight children.

Αντίχριστος: Πού πας κυρά μου μέστο δάσος με το κόκκινο το σκουφάκι και την κόκκινη την ρόμπα; Αγάπη μου τέλος καλοκαιριού έχουμε όχι καρναβάλια! Έλεος δηλαδή, έλεος. Το απόλυτο χωρκαθκιό. Τι νομίζεις είσαι ρομαντική με το να χοροπηδάς στο δάσος και να κρατάς το καλαθάκι που σου έδωσε η μητέρα σου; Αυτοκίνητο δεν έχει αυτή να σε πάρει; Δεν νοιάζεται για το φαγητό της μητέρας της; Μα φυσικά όχι. Έτσι είναι η σύγχρονη Κυπραία! Μεγαλώνει τρώγοντας τα λεφτά των γονιών της και μετά τους ξεχνά και τους πετά στα γεροκομεία. Χωρκαθκιό λέμε!

Επίτροπος Περιβάλλοντος: Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί έντονη κινητικότητα στο δάσος όπου συνέβηκε το γνωστό περιστατικό με το κοριτσάκι που δέχτηκε επίθεση από λύκο. Πρώτ’απ’όλα, το δάσος καταστρέφεται από τους ανθρώπους που το διασχίζουν και ταράσσουν την χλωρίδα και την πανίδα του τόπου. Έχω ετοιμάσει μία Έκθεση στην οποία παραθέτω έρευνα η οποία δείχνει πώς καταστράφηκε το δάσος τα τελευταία χρόνια και ότι συνδέεται άμεσα με τον άνθρωπο. Περιμένω από το Τμήμα Δασών να κυρήξει το δάσος ως απαγορευμένο για να μην έχουμε ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Κτηνόν: Η κοτσινοσκουφίτσα εν ολοκότσινη πουπάνω ως κάτω τζιαι αποτελεί προπαγάνδα του ΑΚΕΛ τζιαι της Ομόνοιας γι’αυτόν τζιαι λείπει που το σπίτιν μας καθε τι που έσιει να κάμει με τούτην.

Αχάπαρη: Μεν ακούετε πελλάρες. Έννεν η μάνα της μάνας της κοκκινοσκουφίτσας που έθελε φαϊ. Εν η πεθερά της. Όι πέτε μου, δικαιολογείται έτσι συμπεριφορά προς την πεθεράν; Α; Οι πεθερές πρέπει ναν μακριά που τα παιθκιά τους τζιαι τες νύφες τους. Εν εμπόρεν να κάμει μόνη της φαϊν; Ή να πει του γιου της να της πάρει; Εν εκατάλαβα! Λόγων της πεθεράς αλλό λλίον να πεθάνει το μωρόν. Ο καλός ο λύκος έφαντην πεθεράν όμως ο μαλάκας ο κυνηγός έπαιξεν τον λύκο τζιαι η πεθερά ζει τωρά. Αρρρρ μισώ τες πεθερές :@

Advertisements

23 thoughts on “Η κοκκινοσκουφίτσα μέσα που τα μμάθκια των bloggers.

 1. πολύ το χάρηκα, κι ας μην μιλώ τζιπραίκα του λόγου μου :(
  κι ας μην ξέρω και τα πρωτότυπα :roll:

  και το χάρηκα κι από πάνω ώς κάτω (το βλογ εννοώ) αλλά τα διαβασα όλα διαγωνίως

  θα ξανάρθω για το καθέτως

 2. Θέκκιου σας ούλλους. :)
  she demon: Εν είχα άλλην έμπνευση :p Στο 2ο παρτ(αγκάμω) να σε βαλω.
  nekatomeni: Χαχα. Σωστή :p
  Leni: πολιτικη ιστορια νομικη κοινωνιολογια κατι σχετικο ενιξερω εχω ακομα τζιαιρο. Γιατί; O_o
  χαρη: πως διαβάζεις διαγωνίως ;!
  neerie: Ππλις γράψε :D

 3. Μα ηντα ωραίο ποστ! Την sike επέτυχες την πολλά.

  Τούντο *sign ενεκαταλαβα ποττέ ηνταμπονι. Τρώεται?

  misharos: Oοο καλοσώρισες :) Ούτε εγώ έξερα πριν να το γράψω :p Sigh σημαίνει αναστενάζω!

 4. πάλε καλά. Έσσιει που το θκιαβάζουν «σιγκ» :ζ

  αχάπαρη και ουφ αλόπως εν πολλοθκιαβάζετε τους άλλους για να λαλείτε ότι επετυχεν με εμένα πολλά! λολ με μαρίνο, διάσπορο (αν και έπρεπε να σύρει και λλία κεφαλαία μέσα), και ινβίκτους (ως τζιαι λινκι ήβρεν του ρε!!) ααχαχαχαχαχαχαχ

  misharos: Είσαι τζιαι συ καλή :p Του διάσπορου έβαλα του κεφαλαία. Ο Μαρίνος νομίζω εν βάλλει. Ε μα αφού 11 στα 10 ποστ του ινβικτους εχουν λινκ :p Πάντως εμέναν άρεσεν μου ο αντίχριστος :D

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s