Μια…ώρα στο μουσείο.

Πριν λλίες μέρες επήραν μας στο μουσείο της Ακρόπολης, με το πρόγραμμα στο οποίον είχα κληρωθεί να πάω με ακόμα 21 μαθητές του σχολείου μου. Ήμαστεν εμείς τζιαι το Πασκάλ. Ήταν ωραία.

Εφύαμεν η ώρα 11:30 που Κύπρο. Πίσω μου εκάθετουν μια πρίχτισσα με ένα σπαστικό γέλιο που δεν εσσιώπησε λεπτό στη διαδρομή τζιαι έσπασεν μου τα νεύρα μου. Η ώρα 13:15 εφτάσαμεν Ελλάδα. Επιάσαμεν λεωφορείο για να πάμε στο μουσείο τζιαι εκολλήσαμεν στο δρόμο επειδή ήταν να περάσει ο Ερτογάν. Μισώ το να υποτάσσουνται οι ανθρώποι σε έναν άλλον άνθρωπον επειδή κατέχει μια φανταστική θέσην εξουσίας. Μιλούν για ισότητα ενώ τζίνοι κάμνουν τα πάντα για να μεν εν ίσοι με τους άλλους ούλλους. Εμπάσιγουέι, τελικά εκατεβήκαμεν που το λεωφορείο τζιαι επίαμε με τα πόθκια στο μουσείο.

Πρώτην φοράν επίεννα τζιαι άρεσεν μου. Άρεσεν μου που ήσιεν ήταν μαζι τα αρχαία αγάλματα τζιαι κτίρια με το μοντέρνο κτίριο. Επίσης, η θέα του 3ου ορόφου που βλέπεις ούλλην την Ακρόπολη, ενώ είσαι στο δωμάτο που εν ακριβώς στες διαστάσεις του Παρθενώνα τζιαι έσιει τα μάρμαρα που αναλογούν σε κάθε πλευρά. Τζιαι οι Καρυάτιδες εμείναν μου στο νου. Ο νους τούτων των ανθρώπων ήταν πολλής τελικά.

Το αρνητικόν ήταν ότι εκάμαμεν μόνο μιαν ώρα τζιαι κάτι επειδή ήταν να έσιει τζιαι κάποια άλλα γκρουπς για ξενάγηση. Ήταν πολλά λλία τζίνα που είδαμεν. Τζιαι ούτε η ξεναγός ελάλεν μας πολλά πράματα. Πουπάνω πουπάνω. Τζιαι ερώταν μας συνέχεια ερωτήσεις για την ελληνικήν ιστορία ενώ εμείς εν την διδασκούμαστεν. Είπαμεν της ότι εν τη διδασκούμαστεν όμως εσυνέχισεν ακάθεκτη να μας ρωτά.

Ε που ετελιώσαμεν επία στα σουβενίρ να πιάω τίποτε. Έπιασα κάτι μαγνητάκια τζιαι ένα βιβλίο για την αρχαίαν Ελλάδα. Ανακάλυπθα τζιαι ότι οι αρχαίοι είχαν αθύρματα παιχνίδια που επέζαν μαζίν τουθ.

Εν που τότε που ανακαλύφτηκεν η τεχνολογία χωρίθ θύρμα.(Κάμετε ότι ένιξέρετε ότι τα αθύρματα είναι: το αντικείμενο με το οποίος κάποιος παίζει παιχνίδι). Σαν εφέφκαμεν ανακάλυψα μετά χαράς ότι ο ΣΙΚ(Σύνδεσμος για το Ίσιωμα του Κόσμου) επροωθήθηκεν επιτυχώς τζιαι σε άλλα μέρη του κόσμου. Απόδειξη η παρακάτω φωτογραφία:

Ο σύνδεσμος προωθείται μυστικά(όπως την ομάδαν Έψιλον έναν πράμα) τζιαι σιγά σιγά η δράση του παίρνει μέρος στον κόσμο. Τζιαι γι’αυτόν προσέξετε ότι το Σ με το Ι εν κολλημένα, τζιαι το Κ εν ανάποδο, για να μεν κινήσουμεν υποψίες.

Ύστεραα επήραν μας στα Goody’s της Αττικής οδού τζιαι είχαν μας έτοιμα club sandwich τα οποία δεν εχάνναν.

Τζιαι ήρταμεν πίσω κατά τες 21:00.

Ήταν καλά.

Advertisements

7 thoughts on “Μια…ώρα στο μουσείο.

 1. Μισιαρούδιν γιατί εν την ίσιωσες την πρίχτησσα;

  Ο ΣΙΚ είναι παντού α!

  Εγέλασα πολλά με τα αθύρματα :Ρ (και όχι δεν ήξερα τι σημαίνει η λέξη!)

  misharos: Να πω την αλήθκειαν αντρέπουμουν να της πω να σιωπήσει μπροστα σε κόσμο. Τζιαι ήταν να καταλήξει σε καφκά αφού εκαταλάβετουν ότι ήταν τύπος που ήταν να μου αντιμιλήσει. Ξέρω ξέρω εν ενάντια στους κανόνες του ΣΙΚ τούτον αλλά εμπάσιγουέι :p. Τζιαι γω εγέλασα. Ήρτεν μου πολλά απότομα!

 2. μα θέλεις να πεις ότι οι συνοδές σας εν επήαν να ψουμνίσουν στην Ερμούλλα;

  όσο για τον ΣΙΚ, χαλόου τι επερίμενες;! είμαστε και offshore! Όι ότι λείφκουν οι δουλειές εγχωρίως….

  μετράτε με τζιαι μένα για τους ασύρματους (σιγά που το έξερες ρε ερπετέ)

  misharos: Ευτυχώς εν μας επήραν! Εμπορούσαν να μας πάρουν σε καμιάν Ακρόπολη ή κανέναν άλλο μουσείο. Εν τζιαι είπα ότι έξερα τι σημαίνει αθύρματα :p. Υπέθεσα ότι ήταν να εξέρετε.

 3. Τι εννοείς δεν διδασκόμαστε ελληνική ιστορία;; Σχεδόν ελληνική ιστορία διδασκόμαστε και διδάσκουμε αποκλειστικά στη δημόσια εκπαίδευση, μάλιστα την ίδια ύλη 3 φορές: δημοτικό, γυμνάσιο λύκειο.

  misharos: Ναι εξέχασα να πω ότι πάω ιδιωτικό! :) Τζιαι ελληνικήν ιστορίαν εν εκάμαμεν τίποτε μα τίποτε. Τζιαι κυπριακή 1 μήνα σχεδόν το χρόνο. Τζιαι τζίνη στα αγγλικά.

 4. Aurora paei idiotiko to kopellouin eipame

  Ti lexi athirmata en tin ixera oute ego k. Mishiare…

  misharos: Ε εμάθετε αλλόνα…;)

 5. Μιά ολόκληρη ώρα στο μουσείο α;
  Εκνευρίστικα μόνο που εθκιέβασα για τιην «ξεναγό» σας. Ήταν να της σπάσω τα μούτρα της μπικ ττάιμ.
  Ήντα ππαρτ του «εν μας μαθαίνουν ιστορία» εν καταλάβεις; Τούτα σου εμάθαν να λαλείς τζαι εν μπορείς να μεν τα πεις ή να πεις κάτι άλλο;;;;

  misharos: Μιαν ολόκληρην ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης, μα είδες; Τζιαι σε ένα μουσείον του τόπου μας εν μας πέρνουν! Η αλήθκεια ότι εν εφένετουν να ξέρει τζιαι πολλά η κοπέλλα :)

 6. μία ώρα στο μουσείο μόνο…
  αχ δυο βήματα η Αθήνα τελικά :-)

  misharos: Πράγματι! :) Οι αποστάσεις εμηδενιστήκαν πλέον.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s