Γιατί το κοτόπουλον επέρασεν τον κυπριακό δρόμο;

Μάρκος Παγδατής: Το κοτόπουλον επέρασεν τον δρόμο γιατί…ε αυτά είχα να πώ, ευχαριστώ τους γόνεις μου που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αστυνομία: Μετά από διερεύνηση της σκηνής καταλήξαμεν στο συμπέρασμαν ότι το κοτόπουλο δεν βρισκόταν σε διάβαση πεζών όταν επερνούσεν τον δρόμο γι’αυτόν και θα συλληφθεί.

Δημήτρης Χριστόφιας: Παιδιά, το κοτόπουλον επέρασεν τον δρόμο γιατί έθελεν να κάμει σχέσεις με τα κοτόπουλλα της άλλης πλευράς για δημιουργία μιας ειρηνικής συνύπαρξης των δύο κοτόπουλων. Ο δρόμος δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο. Αυτά παιδία.

Βάσσος Λυσσαρίδης: Γιατί η άλλη πλευρά του ανήκει και την νιώθει σαν πατρίδα γι’αυτόν και πρέπει να νιώθει ελεύθερος να πάει όπου θέλει χωρίς να σκέφτεται εμπόδια.

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Το κοτόπουλον είχεν οδηγίες από τον Κύριο. Εξ’άλλου, η θεϊκή δύναμις έδωσεν στο κοτόπουλο τη δυνατότητα να περνά τον δρόμο.

Εξοργισμένος καταστηματάρχης: Έτσι όπως μας εκάμαν τους δρόμους μόνον τα κοτόπουλλα μπορούν τζιαι περνούν τους! Είναι απαράδεκτη η κατάσταση.

Γλαύκος Κληρίδης: Εστέκουμουν εγώ στην άλλη πλευρά για να του πω έναν ανέκδοτο.

Η ξανθή που τα ανέκδοτα: Ένιξερω. Είπεν μου να έρτω απέναντι αλλά λαλώ του μα αφού είμαι απέναντι τζιαι ήρτεν τζίνον. Ούφφουυ!

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Γιατί το κοτόπουλο πέρασε τον κυπριακό δρόμο; Μπορούν τα κοτόπουλα να περνούν τους κυπριακούς δρόμους με ασφάλεια; Είναι οι κυπριακοί δρόμοι κατάλληλοι για να επιτρέπουν την διέλευση κοτόπουλλων; Οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, απόψε, στο 60 λεπτά.

Λουκάς Φουρλάς: Το θέμα θα πάει στους υπεύθυνους και θα τύχει διερεύνησης από την αρμόδια υπηρεσία για να διαπιστωθεί αν μπορούν να βρεθούν οποιαδήποτε λάθη και να τύχουν επανόρθωσης.

Αντρέας Αθανασίου(Andy Ahana): Γιατί είναι ένα typical κυπριακό κοτόπουλο.

Αχάπαρη: Για να γλυτώσει που την πεθεράν του.

Διάσπορος: Επειδή η πεθερά του είπεν του να μεν περάσει τον δρόμο.

Φίλαθλος ΑΠΟΕΛ: Κοκοκοκοκο.

Φίλαθλος Ομόνοιας: Το κοτόπουλον ήταν αποερλίστικο τζιαι ο δρόμος που επέρασεν ήταν η Παπανικολή. Εβουρούσαμεν το πουπίσω.

Μια πρόγιαγια: Πώς; Περπατώντας.

Ένας πρόπαππους: Εχάλασεν ο κόσμος γιε μου. Που ήμουν εγώ στην ηλικία σου, τα κοτόπουλα ούτε καν εσκέφτουνταν να περάσουν τον δρόμο.

Υπουργείον Υγείας: Το κοτόπουλον ήταν μολυσμένο από την γρίπη των πτηνών. Επέρασεν τον δρόμο για να διαδώσει την γρίπη και στην άλλη πλευρά γι’αυτόν και πρέπει σύντομα να βρεθεί και να θανατωθεί.

Καθηγητές: Το ότι σήμερα τα κοτόπουλα περνούν τους δρόμους, έτσι απλά, χωρίς συνοδεία με δικήν τους βούληση και χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων τους, πρέπει να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα για τον έλεγχο των κοτόπουλων μας και πρέπει να ληφθούν μέτρα για πάταξη του φαινομένου αυτού.

Λεωφοριατζής: Ποιόν κοτόπουλο;

Άντρος Κυπριανού: Για να πάει στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Επίτροπος Περιβάλλοντος: Το κοτόπουλο επέρασεν τον δρόμο με ασφάλεια αλλά το πέρασμαν έκρυβεν πολλούς κινδύνους λόγω του ελλιπούς φωτισμού του δρόμου. Επίσης, πρέπει να ακολουθήσουμεν το παράδειγμα του κοτόπουλου και να κινούμαστεν και εμείς με τα πόδια όπως αυτό.

Advertisements

7 thoughts on “Γιατί το κοτόπουλον επέρασεν τον κυπριακό δρόμο;

 1. Πολλά καλό μισιαρέ!!! Εγέλασα πάρα πολλά, να’σαι καλά!! χαχα:)
  Παραπάνω που ούλλους εκατάφερες τον Χριστόφια!! ΧΑΧΑΧΑ!!

  misharos: Να’σαι καλά. Εν ο πιο προβλεπτός φένεται :p

 2. τέλειο!!! :-) :-)

  «Λεωφοριατζής: Ποιόν κοτόπουλο;»
  τζείνο που ετσίλλισες!!!

  misharos: Αυτόν ακριβώς το κοτόπουλο :p Τζίνον που ετσίλλησεν!

 3. χαχαχα Πολλά δυνατο!!

  εσύ γιατί νομίζεις επέρασε τον κυπριακό δρόμο??

  misharos: Γιατί έτσι αποφάσισεν το κοτόπουλο τζιαι σίουρα ήσιεν τον λόγον του :p Αν ήμουν εγώ το κοτόπουλο ήταν να επερνούσα τον δρόμο που περιέργια!

 4. Α καλά στο part με τον τσουρούλλη αποτελείωσες με! χεχεχε

  Απαιχτο :)

  misharos: Ενόμιζα εν το part με την…Αχάπαρη που ήταν να σχολιάσεις :p

 5. πράβο πράβο!
  εισηγούμαι να γίνεις εκπρόσωπος τύπου του ΣΙΚ
  ή έστω, να ετοιμάζεις τις ομιλίες της Προέδρου!

  misharos: Δέχουμαι έναντι αμοιβής!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s