ΣΙΚman-Η Δημιουργία.

Την πορεία που εχάραξεν ο Σούππερμαν, ο Μπάτμαν, ο Σπάιτερμαν, ο Τσιουπής τζιαι η Έφη Θώδη, ακολουθεί ο ΣΙΚman:

Ας δούμεν το βιογραφικόν του:

O ΣΙΚman υπήρχεν πριν την δημιουργία του κόσμου. Αυτογεννήθηκε με καισαρική σε ηλικία 1 χρονού στο Γενικό Νοσοκομείο που ήσιεν χτίσει ο ίδιος. Το Γενικό Νοσοκομείο κατά τον ΣΙΚman είναι το πρώτο δείγμα ανθρώπινου δημιουργήματος στην Ιστορία. Εζούσεν ευτυχισμένος με τη Mαρίσια ντελ μούντο Μαράκας στον πλανήτη ΕσύΣωλήνα. Μιαν μέρα η Mαρίσια ντελ μούντο Μαράκας ήβρεν στα τσίπιτος της 4 μικρούς νάνους τους οποίους υιοθετήσεν με τον ΣΙΚman. H Μαρίσια ντελ μούντο Μαράκας απάτησεν τον με τον Χοσέ Αρμάντο, έτσι ο ΣΙΚsman εχώρισεν την τζιαι επαντρεύτηκεν την Χιονάτη με την οποίαν αποκτήσαν ακόμα 3 μωρά στα οποία έδωσεν τα ονόματα των 3 του λοαρκασμών στο Counter Strike: nanos5,nanos6 τζιαι nanos7. Ήταν ο άνθρωπος που πρώτος οραματίστηκε τζιαι επροκάλεσε το Big Βang μετά που μια λογομαχίαν του με τον Τσιακ Νόρρις για το ποιος θα αποκτήσει την κηδεμονία των 7 νάνων, τζιαι για το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα προκαλέσει το Big Crunch.

Πριν το Big Βang ήσιεν δημιουργήσει το πρόγραμμα Kosmos Beta με την γλώσσαν προγραμματισμού C+++++ για να δοκιμάσει αν όντως ο κόσμος θα δουλεύκει οκκέι. Όταν τον ερώτησεν o Εωσφόρος αν δουλεύκει καλά απάντησεν του: “Θεωρώ ότι εν ήβραμεν πολλά σχετικά λάθη”. Τότε ήταν που ανακάλυψεν την Θεωρία της Σχετικότητας την οποία θα εχάριζε στον Άινσταν μερικά εκατομμύρια χρόνια μετά σαν αντάλλαγμα μια μπύρα ΚΕΟ η δική μας μπύρα. Για τις ανάγκες της δημιουργίας του Kόσμου, ο ΣΙΚman ίδρυσεν την εταιρίαν “Μιλτιάδης Νεοφύτου & υιοί unlimited”, η οποία επιμελήθηκεν του όλου έργου. Ο ΣΙΚman επαρακολουθούσεν τις εργασίες νανοδευτερόλεπτο προς νανοδευτερόλεπτο κάτι που τον ώθησεν μετά την ολοκλήρωση του έργου τζιαι μετά το Big Βang. μετά να γράψει το βιβλίο “Οι εμπειρίες μου απο το Big Βang”.

Όταν εδημιουργήθηκεν ο κόσμος ο ΣΙΚman αποφάσισεν να τον βαφτίσει τζιαι να του δώκει όνομα. Νοννός του ήταν ο Σύμπα που το Lion Κing o οποίος του έδωκεν το όνομαν του τζιαι τον ονόμασε Σύμπαν. Οι φεμινίστριες της εποχής όμως εξεσηκωθήκαν εναντίον του Σύμπαντος λόγω του ότι ήσιεν αρσενικόν όνομα τζιαι αποφασίσαν την αποχήν τους που τις Διασυμπαντικές Εκλογές απετώντας την αλλαγή του ονοματος του Σύμπαν σε θηλυκό. Ο ΣΙΚman τότε, γνωστός για την αγάπην του προς τις γυναίκες, εδιέταξεν την αλλαγήν του ονόματος του Σύμπαν σε ουδέτερο για να μεν έσιει πρόβλημα κανένα φύλο. Και έτσι έγινεν το Σύμπαν.

Στη συνέχεια, o ΣΙΚman αφού «κατελθώντα εκ των ουρανών» όπως λαλεί τζιαι το γνωστόν του ποίημαν του «Πιστεύω», εν ήσιεν τόπο να μείνει. Έτσι εδημιούργησεν έναν κομμάτιν γης, στο κέντρον αυτής, με τη βοήθεια της Nike. Έδωκεν τουύντου κομματιού γης το όνομαν Κύπρος γιατί σαν εκατέβεννεν που τον ουρανόν είδεν μιαν ταπέλλαν που έγραφεν: «Προς κει κατω- 30 km», τζιαι έτσι πέρνοντας τις δύο πρώτες λέξεις τζιαι εφαρμόζοντας την ικανότητα του να θκιεβάζει ανάποδα, ονόμασέν το Κύπρος. Επίσης, έδωκεν σε τούτον το κομμάτιν γης το σχήμα του λογότυπου της Nike, δείχνοντας έτσι την ευχαρίστησήν του προς την εταιρίαν. Ετοποθέτησεν στην Κύπρο περίπου 800 000 ανθρώπους γιατί τόσους εχώρεν ο τόπος. Όταν ο ΣΙΚman μιαν φοράν ενευρίασεν όταν έχασεν που τον Πίκατσου στες τάπες, που τον πολλήν τον κόσμον εν ήσιεν τόπο να κινηθεί τζιαι να φκάλει τα νεύρα του τζιαι έτσι εφκήκεν η φράση «Εν τον χωρούν οι τόποι». Επίσης, εδημιούργησεν τζιαι άλλους τόπους γης στους οποίους επέταξεν τον υπόλοιπο πληθυσμό που ήσιεν στα σιέρκα του. Τον ίδιο καιρό ενοικιάζει διαμέρισμα στην Αθαλάσσα στο οποίο συζεί μαζί με την Χιονάτη τζιαι τους εφτά τους νάνους. Επαγγελματικά αποφάσισεν να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες αρκέφκοντας μαθήματα Tzie Gke Nio τζιαι Tto Ppu Zin. H γυναίκα του επίσης ήξερεν: καράτε, κουνφου, ταεκβοντο, ζίου ζίτσου, τζούντο τζιαι άλλες ιαπωνικές τζιαι κινέζικες λέξεις.

Ο ΣΙΚman είναι γνωστός για τις φιλανθρωπίες του αλλά πάνω απ’όλα είναι γνωστός για την ίδρυση του Συνδέσμου για το Ίσιωμα του Κόσμου, ο οποίος σύνδεσμος προσπαθεί να διορθώσει κάποιες ανωμαλίες στον κόσμο γιατί η δουλειά της Μιλτιάδης Νεοφύτου unlimited επεριείχεν τραγικά λάθη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Misharos TV για τα επόμενα επεισόδια του ΣΙΚman!

Advertisements

3 thoughts on “ΣΙΚman-Η Δημιουργία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s