Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω…

Μια φορά που ήμουν μιτσής αθθυμούμαι που ήρτεν ένας βοθροκαθαριστής σπίτι μου να μας καθαρίσει τους λάκκους τζιαι εκάθουμουν τζιαι εθώρουν τον σαν έκαμνεν την δουλειάν του. Ήμουν εν ήμουν 4 χρονών. Ενθουσιάστηκα. Έθελα τζιαι γω που εννα μεγαλώσω να γίνω βοθροκαθαριστής. Άρκεψα τζιαι εσύναα πολλά σχετικά παιχνίθκια π.χ μπουλτόζες, γερανούς, φορτηγά κλπ. Μετά ευτυχώς επέρασεν μου τζιαι ήρτεν μου ότι θέλω εργαλεία του γιατρού που το ELC. Όποτε επάεννα να τα πιάω, πάντα έπιαννα κάτι άλλο. Ε μετά άφηκα τα τζιαι τα γιατριλλίκκια τζιαι εκατάλαβα ότι εν σωστά που έκαμα όταν άρκεψα να κάμνω βιολογία(μπλιαχ) τζιαι χημεία(μπλιαχ Χ2) στο γυμνάσιο.

Ώσπου κοντεύκω να τελειώσω το σχολείο(αμήν τζιαι πότε!), σιουρεύκω τα επαγγέλματα που θέλω να ακολουθήσω. Ε όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω:

Ψυχολόγος: Τούτες οι επιστήμες ενδιαφέρουν με. Πάντα μου άρεσκεν να ακούω τα προβλήματα του κόσμου τζιαι να προσπαθώ να τους βοηθώ. Αρκετές φορές κάποια άτομα ρωτούν με για προβλήματα που έχουν τζιαι θέλουν βοήθεια. Αρέσκει μου τζιαι να θωρώ έναν πλάσμαν τζιαι να προσπαθώ να καταλάβω τι νιώθει, την οικογενειακήν του κατάστασην, τι προβλήματα έσιει, τον χαρακτήραν του κλπ

Πολιτικός: Η Κυπριακή Δημοκρατία αγγίζει σχεδόν 50 χρόνια ζωής τζιαι οι άξιοι πολιτικοί που έφκαλεν εν ελάχιστοι. Θέλω να βοηθήσω τον τόπον μου με το να εμπλακώ στην πολιτικήν ζωήν του γιατί εβαρέθηκα τους ούλλους πλέον που το παίζουν κάποιοι τζιαι πραγματικά εν το αξίζουν ναν τζιαμέ που βρίσκονται.

Ιστορικός: Η Ιστορία εν η λατρεία μου. Εν το αγαπημένο μου μάθημα στο σχολείο. Αρέσκει μου πάρα πολλά να μελετώ την σύγχρονην Ιστορία του κόσμου τζιαι ειδικά της Κύπρου τζιαι της Ελλάδας. Τωρά τελευταία θκιεβάζω για την περίοδο 1955-1974.

Επιχειρηματίας: Ενθουσιάζει με το γεγονός ότι μπορώ να προσφέρω στην κοινωνία κτίζοντας εμπορικά κέντρα τζιαι φέρνοντας καινοτόμες ιδέες που μπορώ να τες χρησιμοποιήσω σε μιαν επιχείρηση.

Προγραμματιστής: Που πολλά μιτσής άρκεψα να ασχολούμαι με τα computers παίζοντας, φυσικά, παιχνίθκια τζιαι τα τελευταία χρόνια άρκεψα να ενδιαφέρουμαι για τον προγραμματισμό. Τωρά μάχουμαι να τελιώσω ένα project παστην visual basic για τα A level μου τζιαι επειδή είμαι ξεροτζιέφαλος τζιαι εν έκατσα ούλλο καλοτζιέρι να το κάμω σκέφτουμαι να το αναβάλω για του χρόνου.

Προς το παρών κάμνω ΚΠΕ. Κατάχρηση Πατρικού Εισοδήματος.

Αυτά. Ίδωμεν.

Advertisements

3 thoughts on “Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω…

 1. emena pou ta pio pano arese m o epixeirimatias pantos!!! alla en kai ginese epixirimatias pou tin mia mera stin alli kai oute exi ptyxio me kanena titlo etsi..:P

  misharos: Συμφωνώ. Το επιχειρηματιλλίκκι εν κάτι που πρέπει να έσιεις τζιαι άμαν το έσιεις τα πτυχία τζιαι τούτα ούλλα πιστεύκω εν παίζουν τζιαι μεγάλο ρόλο.

 2. Seriously? Mila me atoma pou actually kamnoun toutes tes douleies. Na sou poun pou prwto xeri what’s it like.

  Efxomai o,ti ki an epile3eis na se kamnei eftyxismeno! Tzai an deis tzai en se kamnei, mporeis na alla3eis just about any time.

  misharos: Ευχαριστώ να’σαι καλά :). Άμαν μου αρέσκει τζίνον που κάμνω εν σίουρον ότι εννα’μαι ευτυχισμένος. Εμίλησα ήδη με ιστορικό,προγραμματιστή τζιαι ψυχολόγο τζιαι ποιο happy εφάνηκεν μου ο ψυχολόγος.

 3. Εγώ θέλω να γίνω εισοδηματίας όταν μεγαλώσω (τζιάλλο)

  misharos: Χεχε. Αστεία αστεία αλλά εν η καλύτερη δουλειά τούτη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s