Αψιουρίστην ο Ρουβάς!

Tες τελευταίες θκυο εφτομάδες που ήταν η Γιουροβίζιον, έκατσα 4-5 φορές να δω καμιαν εκπομπή με κουsh-κουsh της Eurovision. Έθελα να δω τες αντιδράσεις των καλαμαράων όταν ο (θεός για τζίνους) Ρουβάς ήρτεν έβδομος τζιαι ο (θκιάολος για τζίνους) Νορβηγός, ήρτεν πρώτος.

Εν μπορώ να καταλάβω τον λόγον ύπαρξης τουντων αθρώπων τζιαι τούντων εκπομπών. Εν έχουν καλλύττερην δουλεία που το να ασχολούνται με τον καθένα; Ινταλως είδεν ο Νορβηγός τον Ρουβά, πόσα σπυράκια έσιει η τουρκάλλα, πόσα κιλά make-up έβαλεν η Ρωσίδα, ότι το κουστούμι του Αζέρου μοιάζει με έναν που εφόρεν ο Πανταζής, ότι οι τουαλέττες στο στάδιο εν ελαττωματικές, ότι εφένετουν το πράμα του οικολογικού σπάιτερμαν λόγω της εφαρμοστής στολής, τζιαι αλλό τρεις σιλλιάες αρλούμπες για χάρη της Κυρίας AGB.

Στην Ελλάδα, το άθλημαν τούτο στην τηλεόραση εν διαδεδομένο,ας εν καλά το Star, στην Κύπρο ας εν καλά η Πάμε-Πάμε Masterkost τζιαι το Μέγκα που μάσιεται να το φέρει.

Σκεφτείτε τωρά, σε λλία χρόνια πού εννα φτάσει:

—>ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ<—

Κυρίες,κύριοι και κομμωτές, διακόπτουμε τη σειρά "Αntonio, o κρυφός εραστής", για μία έκτακτη είδηση. Πληροφορίες του σταθμού μας αναφέρουν πως πριν λίγα λεπτά, ο Σάκης Ρουβάς την ώρα που βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του και ψώνιζαν ρούχα για τη βάφτιση της βαφτιστικιάς τους που θα γίνει το επόμενο Σάββατο, φταρνίστηκε, στο κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες άτομα που βρίσκονταν γύρω του έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν είναι καλά. Συνδεόμαστε απευθείας με το κέντρο της Αθηνας, όπου βρίσκεται ο ανταποκριτής μας Hλίας Σούστενος(ο οποίος εν ένας δημοσιογράφος που αν δεν τον δεις να μιλά εν καταλάβεις αν εν άντρας η γιενέκα): «Φιλενάδεε καλησπέρα! Απλά να πούμε πως ο θεός,ο λουκκουμάς, ο ανεπανάληπτος, ο πούρεκκος, ο Σάκης Ρουβάς είναι μια χαρά στην υγεία του και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας,αχ, μάνα μου τοον.»

Δηλαδή πάει η κάθε αποτυχημένη Star Ελλας τζιαι ο κάθε αποτυχημένος Poustar Ελλάς τζιαι γίνουνται οι «ειδικοί» στο να σχολιάζουν τον καθένα.

Μακριά…

Advertisements

One thought on “Αψιουρίστην ο Ρουβάς!

  1. Ναι ρε οι Κυπραίοι εν για τα πιο «υψηλα», μόνο οι «καλαμαράες» θωρούν μεσημεριανά(τζαι ο συγγραφευς του ποστ).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s