Γιουροβίζιον 2009 – Τελικός

Τττεστ ττεστ 1-2 1-2. Όραιτ, ρέτι ττου σταρτ. Πιάννω τη σκυτάλη που την αγαπητή Ψυχία τζιαι ξεκινώ να περιγράφω τον τελικό της Ευρωβίζιον 2009. Προειδοποιώ, μεν περιμένετε τίποτε επιπέδου Ψυχίας, ότι μπορεί ο καθένας.

22:01–> Το «Τσίρκο του Ήλιου»(cirque de soleil) φκέννει στη σκηνή τζιαι οι ακροβάτες αρκέφκουν τα όποτε-τα-θορώ-θέλω-να-κάμω-εμετό ακροβατικά τους. μιαν ιστορία που ένα παιδί (ο Dima Binladen) που φέφκει που την χώρα του για να κατακτήσει την πρωτιά στον διαγωνισμό. Κάμνει ότι βουρά, σπάζει έναν τοίχο(γεια σου ρε δυνατε!) φκάλλει τζιαι τα ρούχα του, περνά που αλλόναν τοίχο, 5-6 κάσιες έρκουνται γυρών του, περνά που αλλόναν τοίχο τζιαι ύστερα αρκέφκει τζιαι τραουδά. Τζιλιέται στη σκηνή σαν τον Μακρίδη τζιαι τον Οκκά άμαν θέλουν ππέναρτι τζιαι κάμνει κάτι κινήσεις α λα Ρουβάς. Μυρίζει playback.

22:10–> Μπέννουν οι παρουσιαστές: Hello Europe. Αλόου κουμπάρε! Διαφορετικοί που τους εχτεσινούς που ήταν ο Μανώλης τζιαι η Κατίνα. Ε εν έβαλλε γλώσσα ρε πάρε μέσα. Επήρεν τους καμιαν σαλάτα με γλυστιρίδαν η Χριστίνα μέσα αλόπως. Χάτε να δούμεν αν εν καλλύττεροι…

22:12–> Κosmos στα ρώσσικα= διάστημα…εμάθαμεν αλλόνα. Πιάννει σειράν η Λιθουανία με τον Sasha. Πολλά ήρεμο τζιαι ωραίο τραγούδι που μιλά για την αγαπη. Με το καππελλούιν του ταξιδεύκει μας στους κόσμους της αγάπης. Στο τέλος κάμνει έναν που τους fantastic four τζιαι φκάλλει φωθκιά που το σιέριν του.

22:16–> Ισραήλ. Τραγουδούν there must be another way σε 3 γλώσσες, μια Παλαιστίνια τζιαι μια Ισραηλινή. Καλάν ντάξει έβρετε λύσην στο πρόβλημα σας τωρά εσείς. Να σας πούμεν εμείς που έσιει 35 χρόνια εδοκιμάσαμεν τόσους other ways τζιαι εν εκαταφέραμεν τίποτε. Ισραηλ-Παλαιστίνη= Ειρήνη, να το δω τζιαι να μεν το πιστέψω.

22:20–> Γαλλία. Γαλλικάαα αααα μισώ τα, mute mute mute. Εφκήκεν μια ασουτιένιτη,μόνη της, με μιαν μπαλάντα. Σου έυχομαι ολόψυχα να καταφέρεις να μεν έρτεις τελευταία!(Άτε, χαρίζουμεν. Μετά που την Εσθονία). Εν καλή αλλά για ευρωβίζιον εν κάμνει. Όπα, όπα…εχόρεψεν…για κάτι δευτερόλεπτα ευτυχώς.

22:24–> Σουηδία. Καλάν εφέραν την που την εκκλησιάν τούτην σαν επαντρέυκετουν τζιαι τες γκαρσονιέρες να χορέφκουν; Έτσι αν την δεις καλά, μοιάζει με αρσενικόν τούτη, αν της εβάλλαν λλίον σουβά να πιάει χρώμαν εν θα εκάμναν κακό. Ωραίο τζιαι διαφορετικό τραγούδι, με εξαιρετικήν φωνήν η κοπέλλα.

22:28–> Κροατία. Έθελα να ήξερα ποιος ήταν ο χορογράφος τους. Αν έχουν δηλαδή. Αλόπως εν ο ίδιος με τον δικόν μας, ούτε εμάς εσούζουνταν. Χορός χαλόου; Γιουροβίον χαλόου; Πάεις γιουροβίζιον χωρίς να έσιεις 5 ξέκωλα να χορέφκουν; Απαράδεχτος. Ωραία η φωνή του παιθκιού τζιαι της κοπέλλας αλλά με χορεύτριες σε ρόλο διακόσμησης, μηδέν.

22:32–> Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πορτογάλλους που στέλλουν τραγούδι στην γλώσσαν τους! Εν έχουν το κκόμπλεξ να τραγουδήσουν στην γλώσσαν τους. Έσιει 5-6 μπαλαρίνες τζιαι μπαλαρίνους δίπλα της τζιαι κάμνουν πως παίζουν όργανα, απλά για να γεμώννει η σκηνή. Πρωτότυπη σκέψη μπορώ να πω.

22:35–> Στο τέλος κάθε τραγουδιού οι ελληνικές σημαίες ανεμίζουν μέστην οθόνη. Ελλάδα παντού! Ε καλό…

22:36–> Ιζ ιτ τρου; Τραγουδά η Ισλανδία. Έτην σταχτοπούτ(τ)α, γαμώτο ελείψαν τα φορέματα, όι Χιονάτη όι Σπάιτερμαν όι Σταχτοπούτα .Με 3 φωνητικά τέλλια δίπλα της σαμπώς τζιαι έλειψεν ο χώρος τζιαι έναν παιδίν πίσω να κάμνει ότι παίζει ηλεκτρική.

22:40–> Έκαμεν η Χριστίνα jump τζιαι τούτος Fly. ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.Σάκη φτύσμου τζι’αν δεν με φτάννεις τζίσμου. Όι όι. Μήκακον μου. Εν εππούστεψα κόμα,ούτε είμαι ο Ουγγαρέζος τζιαι ποστάρω δαμέσα. Ακούστηκεν το κλασσικόν Σάακηη. Τα φωνητικά που πίσω έχω να πω ότι κάμνουν το τραγούδι σκατά. Ο Ρουβάς με μισανοιχτόν πουκάμισο για να μας δείξει το κορμίν του. Kαμποσο δυναμικόν τραγούδι, που λόγω του Ρουβά που πουλά έσιει πολλά τσιάνσες να κερδίσει. Σηκώννεται πάνω ο διάδρομος τζιαι βλέπουμεν την σημαία την Ελληνική στην οθόνη. Εν μας εκανούσαν οι άλλες που φαίνουνται κάθε τέλος του όποιουδήποτε τραουθκιού.

22:44–> Αμάναμου. Εγίναν τζιαι οι Αρμενούες να τραγουδούν Εγγλέζικα. Εν που το παλάτιν του Πασά που τες εφέραν τούτες; Να πάμεν τζιαι μεις του χρόνου με βράκαν. Αδιάφορο τραγούδι για μένα, εβαρέθηκα.

22:47–> Τζιαι η οικοδέσπινα Ρωσσία. Λιαξ λιαξ λιαξ. Εφέραν μιαν με 15 τόνους μέικ απ τζιαι εν κάνει που εν θωρκέται εβάλαν την τζιαι σε 15 οθόνες. Άμπα τζιαι εν την δούμεν. Οδύρεται τζιαι κλαίει που την οθόνη, εκατάλαβεν πόσον χάλια τραουδά. Γερνά στην οθόνη. Κάμετε κάτι τζιαι για να ξηβαρεθώ. Ζητούνται τραουδιστές.

22:51–> Αζερμπαϊτζαν. Εν καλόν. Ακούεται. Τουλάχιστον ανεβάζει με μετα που θκυο κακαρίσματα. Η κοπέλλα μοιάζει της γιενέκας του Zohan στο Don’t mess with the Zohan. Shίζω την…τζιαι τες χορεύτριες τζιαι τζίνη.

22:56–> Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Εν ακούουνται πάνω που 15 δευτερόλεπτα. Πολλά βαρετόν τραγούδι με άφωνους τραγουδιστές τζιαι στολές φκαρμένες που κάτι ταινίες που θκυο μάτσες στρατού επαένναν τζιαι οι θκυο με τους αππάρους τους ο ένας προς τον άλλον τζιαι εκάμναν ότι εσκοτώννουνταν.

22:58–> Διαφημίσεις. Ώρα να πνάσω λλίον.

23:00–> Εκλείσαμεν μιαν ώρα. Μάσσιαλλα μας. Εμείναν μας αλλο θκυόμισι.

23:01–> Μολδαβία. Tραγουδίστρια η Χιονάτη. Πούντους 7 νάνους; Πέντε έσιει δαμέ τζιαι χορέφκουν όπως κάτι μωρά του δημοτικού άμαν τους βάλλουν να κάμουν τους βρακάες. Ακούεται τζιαι τούτον. Τζίνος που κάμνει τα φωνητικά πίσω τζιαι βαστά τον φλόκκον, τι παριστάνει; Κάμνει διπλόν ρόλον. Της μαυρούς τζιαι τα φωνητικά.

23:04–> Περτικοπουλαρόσιηλη μου εσύ. Παστόρεγγα μου. Στέκκα του πιλιάρτου. Κιάρα της Μάλτας, ποια άλλη; Όι εν μπορείτε να πείτε έχασεν κιλά που την τελευταίαν φοράν που την είδα. Ε εν ήταν ο Χριστοφόρου να του τρώει τες τυρόπιττες του. Με μιαν κλασσικήν μπαλάντα όπως την εσυνηθίσαμεν τζιαι μιαν πολλά ωραίαν φωνήν.

23:08–> Εσθονία. Φύε, φύε τωρά. Να μεν σε θωρώ μπροστά μου. Μισώ σε. Emo, άβυζη, άφωνη, με μιαν παραλλαγή της φράντζας, διασταύρωση σιήρου με πίκατσιου. Δαμέ αποδεικνύεται τζιαι με το παραπάνω τζίνο που εσυμπέρανεν η Ψυχία ότι οι ψηφοφόροι είναι ηλίθιοι. Μα να περάσει τούτη τζιαι όι η Χριστίνα; Κύριε λέησον.

23:12–> Δανία, με τους men in black. Αν ήμουν γιενέκα θα εκάβλωνα με τους τραουδιστές του γκρουπ. Πολλά δυναμικόν τραούδι,αισιόδοξο, διαφορετικό που τα άλλα. Βρίσκω τους να τερματίζουν μεστην πρώτη δεκάδα.

23:16–> Γερμανία. Τόσην ώραν επαραπονιέσουν για άβυζα τζιαι πελλάρες εννα μου πείτε. Έτες τωρά μαζεμένες. Ολόισια που τα καπαρέ της Γαλλίας. Με μπόλικην ζάμπα τζιαι βυζί, έπιαεν τζιαι το μαστίγιο. Απομακρύνεται τα παιδία που την οθόνη! Άστε…ετέλειωσε. Ακούετουν.

23:20–> Toυρκία. Θυμίζει μου τζίνον της Sertab μόνον που εν έσιει ολόκληρο φόρεμα τούτη, ούτε τρίφουνται οι χορεύτριες πάνω της σαν τες λεσβίες που έχουν να δουν τιτσίραν 10 χρόνια. Εν καλό τζιαι στοχεύκει δεκάδα.
Έξω οι Τούρκοι απο την Κύπρο.

23:24–> Έτην Αλβανία με τον οικολογικό σπάιτερμαν, την μπαλαρίνα τζιαι τους θκυο τους χορευτές που εν μια μιξ του Keanu Reeves στο Matrix τζιαι του Joker. Kλασσικό eurovisionιστικο τραγούδι, τίποτε το ιδιαίτερο.

23:27–> Νορβηγία. Άλλοι ερωτευμένοι με γκόμενες, άλλοι με…παραμύθκια. Καλάν εν επόνησεν τούτος το στόμαν του γέλα-γέλα; Όποτε τον θωρώ γελά ρε κουμπαρε. Εμπάσιγουέι, πολλά ευχάριστον τραγούδι που πολλά θα εσιέρουμουν να το δω στην πρώτη θέση, αξίζει του τζιαι με το παραπάνω.

23:30–> Ώρα να μιλήσουν οι παρουσιαστές. Έππεσα έξω τελικά. Εν τζιαι τούτος φάουσος όπως τον εχτεσινό, η γιενέκα παίζει ρόλο μίμου…πάλε.

23:32–> Ουκρανία. Ούλλα μέσα. Τζιαι τροχοί των χάμστερ, τζιαι Λεωνίδες, τζιαι φορέματα που το βυζίν ως το παφτόν της. Αμάναμου! Έκατσεν παστην τζοιλιάν του χορευτή. ο__Ο Ετέλειωσεν, θα γίνω χορευτής. Εμφανίστηκεν τζιαι η σημαία τους, τζιαι η Κλεοπάτρα που πίσω.

23:35–> Ρουμανία. Όπως πάμεν δαμέσα αλλο λλίον εν Ρουμάνα που εννα δούμεν να μας εκπροσωπεί στην Eurovision. Aν τζιαι εν χάννουν τζιαι οι χορεύτριες τζιαι η τραγουδίστρια, ελάχιστον επαρακολούθησα το τραούδιν. Αν περάσει το 20 ενναν επιτυχία.

23:39–> Ποττέ εν είχα εντυπωσιαστεί που το Ηνωμένον Βασίλειο στην Eurovision. Φέτος όμως εστείλαν μιαν με πολλά, αλλά πολλά, αλλά πολλά, τζιαι θα το ξαναπώ πολλά ωραίαν φωνήν. Άκουα εν που τα φαβορί αλλά εν επερίμενα ότι εστέλλαν έτσι ωραίον τραούδι. Μπράβο τους.

23:43–> Φινλανδία. Καλά..τέλλια εχτός τούτοι. Πέρκι τους φύει η φωθκιά τζιαι κρούσουν. Αρκέφκουν με ραπ, παν στο ποπ, ύστερα σμίουν τα, ύστερα ηρεμούν. Ε συγγνώμην φίλε μου, αλλά τα τέρατα μιαν φοράν πιάννουν.

23:47–> Viva Espana! Με Έλληνες συνθέτες. Άμαν σας λαλώ εν παντού… Τake me Shake me λαλεί. Όι ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εκάμαν τζιαι έναν μαγικό, εξαφανίσαν την,τάχα, άμπα τζιαι πιαν κανένα ψήφο, γιατί αλλιώς εν τους θωρώ να πιάννουν.

22:52–> Εστείλαν μας στον Διεθνή Διαστημικό σταθμό για να δώσουν το σήμα έναρξης της ψηφοφορίας. Χμ…άτε τζιαι του χρόνου να το δώκουν οι εξωγήινοι. Εθθυμήθηκα τον παππούν μου που κάθε eurovision εμείνισκεν όξυπνος ωσπου να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Φέτος λείπει.

22:58–> Σκεφτείτε εν περίπου 1 ευρώ η κλήση/sms. Πιάννουν περίπου 10 εκατομμύρια τηλεφωνήματα κάθε νύχτα. 1ος&2ος Ημιτελικός + Τελικός= περίπου 30 εκατομμύρια μόνον που τα τηλέφωνα. Καλά τζιαι συφφέρει τους.

24:00–>Δίωρο. Επήραν μας ένα γυρό στην Μόσχα. Εν μας εδείξαν τζιαι τίποτε. Ύστερα ακούσαμεν τον Φάουσο να αποκαλεί το Green Room, Grit Room. Ούτε Πακιστανός να ήσουν ρεε παρέα.

24:07–> Κeep Voting Keep Voting! Ναι ναι δώστε μας τα ωραία λευτουδάκια σας. 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1. Άτε κανεί, όσοι εψοφήσαν, εψοφήσαν. Τώρα να δούμεν ποιος εννα γέρει.

24:17–> Aρκέφκει η ψηφοφορία με την Ισπανία.
8 στο Ισραήλ
10 στο Ην. Βασίλειο
12 στη Νορβηγία

Βέλγιο:
8 στο Ισραήλ
10 στη Νορβηγία
12 στην Τουρκία

Λευκορωσία:
8 στη Ρωσσία(γλύφτες!)
10 στο Αζιρμπαζιαν(Άτε τζι’είπες το)
12 στη Νορβηγία

Μάλτα: Ως τζιαι τούτη που λαλεί τες ψήφους εν πασιά. Έχουν το αλόπως.
8 στη Νορβηγία…έτσι για αλλαγή
10 στο Ην.Βασίλειο
12 στην Ισλανδία

Γερμανία:
8 στο Ην. Βασίλειο
10 στην Τουρκία(ε πού αλλού;)
12 στη Νορβηγία

Τσεχία:
8 στη Ρωσσία
10 στο Αζερμπαιτζάν
12 στην Αρμενία

Σουηδία:
8 στο Αζερμπαιτζάν
10 στην Ισλανδία
12 στη Νορβηγία

Χάτε…ούλλοι στο Όσλο του χρόνου.

Προηγείται ο Νορβηγός, δεύτερο το Ηνωμένο Βασίλειο τζιαι τρίτη η Τουρκία.

Ισλανδία:
8 στη Σουηδία
10 στην Εσθονία
12 στη Νορβηγία

Γαλλία:
8 στη Νορβηγία
10 στο Ισραήλ
12 στην Τουρκία

Ισραήλ:
8 στην Αρμενία
10 στην Ισλανδία
12 στη Νορβηγία

Ρωσία:(Ηello Russia from Russia!)
8 στην Εσθονία
10 στη Γαλλία
12 στη Νορβηγία

Λετονία:
8 στην Ισλανδία
10 στην Εσθονία
12 στη Νορβηγία

Μαυροβούνιο:
8 στην Κροατία
10 στη Νορβηγία
12 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Προηγείται η Νορβηγία, μετά η Ισλανδία τζιαι μετά το Αζερμπαιτζάν.

Ανδόρα:
8 στην Ισλανδία
10 στη Νορβηγία
12 στην Ισπανία

Φινλανδία:
8 στη Νορβηγία
10 στην Ισλανδία
12 στην Εσθονία

Ελβετία:
8 στη Νορβηγία
10 στην Πορτογαλία
12 στην Τουρκία

Βουλγαρία:
8 στο Αζερμπαιτζαν
10 στην Τουρκία
12 στην Ελλάδα!

Λιθουανία:
8 στην Ισλανδία
10 στην Εσθονία
12 Νορβηγία

Ηνωμένο Βασίλειο:
8 στην Ισλανδία
10 στη Νορβηγία
12 στην Τουρκία

Σκόπια:
8 στη Νορβηγία
10 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
12 στη Τουρκία

Σλοβακία:
8 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
10 στη Νορβηγία
12 στην Εσθονία

Ελλάδα:
8 στο Αζερμπαιτζαν
10 στη Νορβηγία
12 στο Ην. Βασίλειο

Βοσνία-Ερζεγοβίνη:
8 στο Ισραήλ
10 στη Νορβηγία
12 στην Κροατία

Ουκρανία:
8 στη Ρωσσία
10 στο Αζερμπαιτζαν
12 στη Ρωσία

Tουρκία:
8 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
10 στην Αλβανία
12 στο Αζερμπαιτζαν

Οι πρώτοι 3: Νορβηγία,Ισλανδία, Τουρκία

Αλβανία:
8 στη Νορβηγία
10 στην Τουρκία
12 στην Ελλάδα

Σερβία:
8 στο Ην.Βασίλειο
10 στη Νορβηγία
12 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Κύπρος οε οε:
8 στο Αζερμπαιτζαν
10 στη Νορβηγία
12 στην Ελλάδα

Πολωνία:
8 στην Εσθονία
10 στην Ουκρανία
12 στη Νορβηγία

Ολλανδία:
8 στην Τουρκία
10 στο Αζερμπαιτζαν
12 στη Νορβηγία

Εσθονία:
8 στην Ισλανδία
10 στη Ρωσία
12 στη Νορβηγία

Κροατία:
8 στη Νορβηγία
10 στο Αζερμπαιτζαν
12 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη

Πορτογαλία:
8 στην Ισλανδία
10 στο Ην.Βασίλειο
12 στη Μολδαβία

Ρουμανία:
8 στην Ελλάδα
10 στην Ισλανδία
12 στη Μολδαβία

Ισλανδία:
8 στη Νορβηγία
10 στο Ην. Βασίλειο
12 στην Ισλανδία

Δανία:
8 στο Αζερμπαιτζαν
10 στην Ισλανδία
12 στη Νορβηγία

Πρώτη η Νορβηγία,δεύτερη η Ισλανδία τζιαι τρίτον το Αζερμπαιτζαν

Μολδαβία:
8 στη Νορβηγία
10 στο Αζερμπαιτζαν
12 στη Ρουμανία

Σλοβενία:
8 στην Δανία
10 στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
12 στην Νορβηγία

Αρμενία:
8 στη Νορβηγία
10 στην Ελλάδα
12 στη Ρωσία

Ουγγαρία:
8 στην Ουκρανία
10 στο Αζερμπαιτζαν
12 στη Νορβηγία

Αζερμπαιτζαν:
8 στη Νορβηγία
10 στην Ουκρανία
12 στην Τουρκία

Νορβηγία:
8 στη Δανία
10 στο Αζερμπαιτζαν
12 στην Ισλανδία

Ενίκησεν ο Νορβηγός. Αξίζει του τζιαι με το παραπάνω.

Ήταν ενας πολλά αξιόλογος διαγωνισμός με πολλά ωραία τραούθκια τζιαι μεγάλον ανταγωνισμό.
Του χρόνου πάλε. Ραντεβού στο Όσλο το ’10.

Advertisements

5 thoughts on “Γιουροβίζιον 2009 – Τελικός

 1. τσιρκο του ηλιου: δηλ. μετα την παρασταση που ετοιμασαν για τους μπητλς το καλυτερο που εχουν να δειξουν ειναι η βιογραφια του ρωσου?!ελεος ας πουμε!

  λιθουανια:δεν ειναι απο τους φανταστικ φορ που επιασε το κολπο?!

  γαλλια: τρομερη παρουσια,τρομερη γυναικα. τα γαλλικα μου ειναι αθλια αλλα το καταφχαριστηθηκα. μακαρι να κερδισει…

  σουηδια:δεν μπορω να βλεπω γυναικες με μουσκουλα, σκιαζομαι.

  πορτογαλλια:τρομερο τραγουδακι, να ειναι στους 10!!!

  νομιζω ειδα τον χαρη σιανιδη (γνωστο ελληνα στυλιστα, λολ) να κοιματιζει μιαν γαλανολευκη.

  ρωσια:πολυ αισθαντικο τραγουδι. αυτο που ηταν παντου η φατσα της ουτε εμενα μου αρεσε…

  προσπερνω,προσπερνω, προσπερνω

  εσθονια:ωραια κοπελα, ωραιο τραγουδι. λες να κανει την εκπληξη?!

  γερμανια:πολυς λογος για το τιποτα.νομιζα οτι θα κανει το σοου με το ποτηρι,αλλα σκετη απογοητευση…

  ουκρανια:μονο για το ποδι της θα την ψηφιζα. κατα τ αλλα, μπαρουφολογια…

  αγγλια:και σιγα το τραγουδι δηλαδη, μας επρηξαν τοσες μερες..

  φινλανδια:ωραιο για το κλαμπ, δεν πιανει μια εδω μεσα ομως.

  ισπανια: ακουγα μονο το τραγουδι.γυρναω στην οθονη για μια στιγμη και μετα ξανα γιατι νομιζα ηταν τοπλες. δεν το λες κι ασχημο, ουτε το τραγουδι ουτε το κοριτσι…

 2. prosopika den en8ousiastika apo kanena tragoudi fetos…

  simpa8itikos itan o norvigos, tetrimenos sakis, islandia kali mousiki, agglia kali foni, azerbaijan YIPPE FOR ARASH!

  pantos 8a ton kra3oun ta mesimeriana ton saki kai meta 8a ton 3anagapisoun! 8a poun oti ekane oti mporouse kai oti o norvigos nikise me 400 sxedon pontous apo 42 xores!

  sini8ismena pramata!

 3. Πάντως για το Σάκη ο Γκράχαμ Νόρτον που έκαμνεν τον σχολιασμό για το ΒΒΣ είπεν πως ή που εν να κερδίσει ή που θα είναι ένα πολύ φτηνιάρικο βίντεοκλιπ ως τα Χριστούγεννα!

  Αλλά εν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που διά 12 πόντους η Κύπρος στην Ελλάδα γιουχάρουν μας ενώ κάθε φορά που διά η Λευκορωσσία στη Ρωσσία ή η Ανδόρρα στην Ισπανία εν γίνεται τίποτε.

 4. Αχ καλέ μου Μισιαρέ, τωρά είδα πως εσυνέχισες το έργο μου! Να’σαι καλά! Ξέρω πως θέλει κάμποσην φαιάν ουσία τζαι βλάγκα για να κάμεις άμεσην ανταπόκριση. Συγχαρητήρια! :)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s