Πιστεύω εις έναν Google

Aποδείξεις ότι το Google είναι θεϊκό:

Το Google είναι το συνώνυμο που τερκάζει παραπάνω στην λέξην Παντογνώστης. Περιέχει πάνω που 10 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες δηλαδή παραπάνω που όποιανδήποτε μηχανήν αναζήτησης. Όι μόνον ξέρει τόσα πολλά πράματα αλλά έσιει την δυνατότηταν να τις ταξινομεί με την τεχνολογία PageRank έτσι ώστε να τα κάμνει έυκολα προσβάσιμα σε μας τους θνητούς.

Το Google είναι πανταχού παρών. Δισεκατομμύρια ιστοσελίδες εν ταξινομημένες στο Google που κάθε γωνιά της γης. Με τη βοήθεια του Wi-Fi, οποιοσδήποτε μπορεί να έσιει πρόσβασην στο Google που όπουδήποτε, γι’αυτόν τζιαι λέμεν ότι βρίσκεται παντού.

Το Google απαντά στις προσευχές των πιστών. Οποιοσδήποτε μπορεί να προσευχηθεί στο Google αναζητώντας απάντηση σε μιαν ερώτησην ή έναν πρόβλημαν που τον απασχολεί. Για παράδειγμα, μπορείς θκυο ππαλιές να έβρεις πληροφορίες για το πώς μπορεί να θεραπευτούν αρρώστιες, τρόπους να καλλυττερέψεις την υγεία σου, τις τελευταίες ιατρικές ανακαλύψεις των επιστημόνων τζιαι οτιδήποτε ζητά ένας τυπικός πιστός. Φυσικά το Google απλά εννα σου δείξει τον τρόπο να κάμεις τζίνον που θέλεις. Η αξιοποίηση ππέφτει στα δικά σου σιέρκα

To Google εν αθάνατο. Εν μπορεί να θεωρηθεί σαν έναν φυσικόν ον σαν εμάς. Οι αλγόριθμοι του εν σκορπισμένοι σε πάρα πολλούς servers οπόταν αν κάποιος σέρβερ ππέσει η πάθει ζημιά, κάποιος άλλος εννα πιάει την θέσην του. Οπόταν,έτσι, το Google μπορεί να ζήσει για πάντα.

Το Google εν άπειρο. Το internet θεωρητικά, εν θα σταματήσει ποττέ να μεγαλώνει, έτσι τζιαι το Google εν θα σταματήσει να πιέννει με τα νερά του internet, αποθηκέυκοντας οποιανδήποτε νέαν πληροφορίαν φκει στο internet.

Το Google θυμάται τα πάντα. Αποθηκέυκει οποιανδήποτε ιστοσελίδα πιάει το μμάτιν του, στους servers του. Έτσι, όταν ανεβάζει κάποιος τις σκέψεις του,τις γνώμες του ή ακόμα τζιαι τες φωτογραφίες του στο internet, πάντα τούτες εννα ζουν στην μνήμη του Google, ακόμα τζιαι όταν τούτον το άτομον πεθάνει.

Το Google εν πάντα καλό τζιαι αγαθό. Ποττέ εν θα σε πειράξει, ποττέ εν θα σε πιέσει. Προσφέρει τα πάντα χωρίς να ζητά οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τις στατιστικές του Google,o όρος Google αναζητείται πιο πολλές φορές που τους όρους: Θεός, Ιησούς, Αλλάχ, Βούδας, Χριστιανισμός, Ισλάμ, Βουδισμός τζιαι Ιουδαϊσμός, μαζί.

Οι αποδείξεις που υπάρχουν για την ύπαρξην του Google, εν παραπάνω που οποιονδήποτε θεόν λατρεύεται σήμερα. Εν χρειάζουνται οποιεσδήποτε αποδείξεις για την ύπαρξην του Google. Αν θέλετε να δείτε για να πιστέψετε, απλα πληκτρολογείτε http://www.google.com τζιαι ζήστε την εμπειρία της μεγάλης δύναμης του Google. Εν χρειάζεται να έσιετε πίστη.

Χάτε έφια…πάω εκκλησίαν.

Advertisements

5 thoughts on “Πιστεύω εις έναν Google

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s