Ιησούς Χριστός ο Κυπραίος

Αν εγεννιέτουν σήμμερα ο Χριστός:

10 μήνες πριν η Μαρία μείνει έγκυος το περιοδικό OK! παρουσιάζει στοιχεία, τα οποία υποστηρίζουν την εγκυμοσύνην της, ενώ η Μαρία θα εκάθετουν στο Le cafe να τα λαλεί με τες φίλες της. Ήταν να ήσιεν μάλιστα, ειδικόν αφιέρωμα στην Εκκλησία, όπου εννα υπήρχεν τζιαι υποτιθέμενη συνέντευξη Του, η οποία θα έλεγεν ότι η γέννηση Του, εν θα αρκήσει να έρτει. Το αφιέρωμα τζιαι ειδικά η συνέντευξη γίνεται αντικείμενον συζήτησης σε ούλλα τα κκαφέ τζιαι τα καφενεία της Κύπρου. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ακούγονται τζιαι δηλώνει πως ο Ιωσηφ και η Μαρία, αν τζιαι θέλουν ένα παιδί, εν πιστεύκουν ότι μπορούν να το μεγαλώσουν. Σε εισήγηση-ερώτηση δημοσιογράφου η οποία έλεεν ότι μπορούν να προσλάβουν μαυρού, ο δημοσιογράφος δεν έλαβε καμίαν απάντηση.

Την επομένην, ο Αρχιεπίσκοπος δηλώνει: «Η συνέντευξις ήτω πέρας για πέρας αληθινή. Δεν μπορούν να εκφραστούν αμφιβολίες μιας και ειμί παρευρισκόμεθα εις εκείνην. Και να ξέρετε, καιρός γαρ εγγυς». Αμέσως οι μετοχές της Εκκλησίας στο χρηματιστήριο ανεβένουν κατακόρυφα γιατί υπολογίζεται ότι μετά την γέννηση Του, θα ανεβούν ακόμα παραπάνω. Η Εκκλησία δηλώνει ότι οι προφητείες για τον ερχομό Του, βγαίνουν σωστές. Δίνει τα συγχαρητήριά του στο περιοδικόν OK! το οποίον έδωσεν στη δημοσιότητα πως ο Κύριος έρχεται. Επίσης,διά δώρο σε όλους τους αρθρογράφους του περιοδικού μιαν εμφάνιση ως μοναχοί ή μοναχές σε σειρά του Τσιάκκα. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας συνεχίζει να καταγγέλλει την Εκκλησία για την στάση της, λέγοντας ότι αυτά που λέει ίσως κάνουν τον Κύριο να αλλάξει γνώμη και συνεπώς η Μαρία να μεν μείνει έγκυος, κάτι που θέλει πολλά. Επίσης, δηλώνει πως σε περίπτωσην εγκυμοσύνης η οικογένεια αποφάσισεν να προσλάβει τουρκοκύπρια για την φροντίδα του μωρού, έτσι ώστε μαζίν με την φροντίδα να διά το παράδειγμαν συναίνεσης τζιαι συμφιλίωσης με τους τουρκοκύπριους.

Έναν μήναν μετά,το κανάλλι Σίγμα φκάλλει αποκλειστικήν τζιαι πρωτοφανής, όπως λαλεί, είδησην η οποία παρουσιάζει στοιχεία και προφητείες οι οποίες λαλούν για τον ερχομόν Του στην Γή. Το κανάλλι τονίζει συνεχώς ότι εν η είδηση εμεταδώθηκεν πρώτα που το ίδιο, τζιαι όι που το περιοδικό, το οποίον έφκαλεν την έναν μήναν πριν.

Τζιαι ενώ ο κόσμος απορεί για το αν οι φήμες για την εγκυμοσύνην αληθεύουν, την επόμενη μέρα, o ΑΝΤ1, διακόπτει την σειράν «Χουάν ο παρθένος» για να προβάλει έκτακτον δελτίον ειδήσεων στο οποίον ο Εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Μαρίας και Ιωσήφ, ανακοινώνει πως πράγματι η Μαρία εν έγκυος. Αμέσως δεκάδες πολίτες πέρνουν τηλέφωνο στον σταθμό για να εκφράσουν τα παράπονα τους για την διακοπήν της σειράς.

Advertisements

5 thoughts on “Ιησούς Χριστός ο Κυπραίος

  1. Χε χε!

    Τέτοια γράφεις και αύριο μεθαύριο θα έχουμε καμια έκτακτη ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου… όπως αυτήν που έκαναν για την εκπομπή της Ελίτας!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s